Ada Alstad i skuddet for LK06 i EM.
Ada Alstad ble kåret til banens beste mot Nord-Makedonia.

U-jentene vant over Nord-Makedonia

U-jentene vant 32-21 over Nord-Makedonia i den første kampen i mellomspillet i EM U17 i Montenegro.

Norge var ett av tre lag på to poeng bak suverene Danmark i gruppespillet, og istedenfor spill i hovedrunden endte Norge på 3. plass og en plass i mellomspillet for plassene 9–16.

Montenegro hadde tapt sine tre innledende kamper, men fulgte Norge som skygger de første 17 minuttene, til 7-7. Etter det klarte ikke makedonerne å svare hver gang Norge scoret.

I 2. omgang økte den norske ledelsen sakte og sikkert. Både Ada Alstad, Vanessa Gulbrandsen, Line Strand-Larsen og Marie Kvia var ofte frempå i Norges angrep.

Trenerduoen Ane Victoria Mällberg og Gro Hammerseng-Edin kunne smile bredt sammen med spillerne da kampen gikk mot slutten.

Ada Alstad ble kåret til banens beste spiller.

Norge møter Romania onsdag kl. 15.45. Kampen streames på EHF TV.