Sebastian Reiersen LM04

Tapte mot Tyskland - blir 7 eller 8 i VM

U-gutta ledet med to mål i starten av andreomgang, men tyskerne ble for sterke og vant til slutt 35-30.

Fredag ettermiddag spilte U-gutta (LM04) den første av to plasseringskamper for å avgjøre rekkefølgen blant de fire tapende kvartfinalistene i U19-VM.

Motstander var Tyskland, og det var de som var best i første del av kampen, med både marginer og effektivitet på sin side. Den tyske ledelsen var oppe i tre mål, men U-gutta klarte å spise inn mye av luka mot slutten av førsteomgangen, slik at det sto 15-16 til pause.

Norge startet andreomgangen perfekt. Med omgangens to første mål var U-gutta i føringen for første gang, og de skulle også lede både 20-18 og 21-19. I denne perioden var målvakt Sebastian Reiersen veldig god.

Men det snudde kraftig. Tyskland gikk fra å ligge under 19-21 til å score ti på rad, og gå opp i 29-21-ledelse. Norge tettet noe av dette forspranget i løpet av de siste ti minuttene, men måtte se seg slått med fem mål av Tyskland.

For U-gutta venter nå Færøyene på søndag i kampen om å avgjøre 7.-og 8.-plassen i VM. Avkast er kl. 12.30, og den sendes på Viaplay.