Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lillehammwr 20190928. 
12 377 tilskuere var til stede og satte ny norsk rekord for antall tilskuere I Norge for hŒndballkamp i forbindelse med Champions League-kampen i hŒndball mellom Elverum og Paris Saint Germain PSG i HŒkons Hall pŒ Lillehammer
Foto: Geir Olsen / NTB
Foto: Geir Olsen

Kjøp plass på storkampen - og alle andre arenaer

Lyst til å se "rekordkampen" Elverum-Kolstad? Slik sikrer du billett til den og alt annet i REMA 1000-ligaen!

For en høst som er i vente i norsk klubbhåndball! For både kvinner og menn består REMA 1000-ligaen av 14 lag denne sesongen, noe som betyr en solid økning i antall serierunder og kamper. Rettighetshaver TV 2 forbereder seg på å vise rekordmange oppgjør på TV, i tillegg til at alle oppgjør vises på TV 2 Play.

Og i Innlandet har Elverum som mål å sette publikumsrekord 7. oktober, når regjerende trippelmester Kolstad kommer på besøk - i selveste Håkons Hall.

  • Se lenger ned i artikkelen for lenke til billettsalget til Elverum-Kolstad, og til samtlige andre arenaer i REMA 1000-ligaen.

- Aldri har det vært over 10 000 tilskuere på en norsk eliteseriekamp, og nå mener vi at alt ligger til rette for å slå den rekorden, sier daglig leder i Elverum, Hans Fredrik Cordt-Hansen.

- Elverum og Kolstad er Norges to store flaggskip i herrehåndball, og spekket med store profiler på begge lag ligger alt til rette for et storoppgjør vi ikke har sett maken til i norsk håndball, utdyper han.

- Kolstad-kampen blir en fantastisk opplevelse. Finalekampene før sommeren var tøffe, og vi ønsker å gi de skikkelig fight om poengene. Med verdens beste publikum i ryggen vet vi at alt er mulig. Det har vi vist før og skal vise igjen, sier Elverums playmaker Tobias Grøndahl.

- Jeg har opplevd Håkons Hall mot Elverum med både PSG og THW Kiel. Det var noen vanvittig kule opplevelser som jeg gjerne blir med på igjen. Vi kom jo hjem til Norge for å være med på å utvikle og sette norsk håndball på kartet. Elverum-Kolstad i Håkons Hall blir rett og slett en fantastisk håndballfest, fastslår Kolstads nummer 5, Sander Sagosen.

Elverum-Kolstad er én av 364 ordinære seriekamper i REMA 1000-ligaen sesongen 2023/24. I tillegg kommer sluttspillet neste vår. Håndball er best i hall, så kjøp dine billetter gjennom lenkene i følgende oversikt:

REMA 1000-ligaen, menn (full terminliste)

Bergen Håndball
Bækkelaget
Drammen 
Elverum 
Fjellhammer
Halden
Haslum
Kolstad
Kristiansand
Nærbø
Runar
Sandnes
Viking TIF
ØIF Arendal 

REMA 1000-ligaen, kvinner (full terminliste)

Aker
Byåsen
Fana 
Follo
Fredrikstad
Gjerpen
Larvik
Molde
Oppsal
Romerike Ravens
Sola 
Storhamar
Tertnes
Vipers

Forhindret fra å se kamp i hall? Da kan du følge REMA 1000-liga-oppgjørene på TV 2s plattformer. Se sendetider i vår oversikt over TV-sendte kamper.