Lagbilde LK06
Bak f.v. Thea Dyrhol Slenes, Julie Ellingsen, Mattis A. Lahn, Ane Victoria Mällberg, Gro Hammerseng-Edin, Hilde Wikheim, Kajsa Helland, Victoria Barth Gottschalksen. Midten f.v. Ingeborg Johanne Nyborg Tømmervåg, Hanna Waaler Lindquist, Othilie Liodden Holte, Mali Halldorsson, Charlotte Trondal Elisenberg, Ada Aalstad. Foran f.v. Mbombo Milolo Tumba, Vilde Janbu Fresvik, Malin Rustad Wasbrekke, Pernille Rø, Ella Briet Gunnarsdottir, Line Strand-Larsen, Marie Mikalsen Kvia.
U-jentene (LK06) endte på 10. plass i EM U17 i Montenegro.

10. plass i EM U17 for U-jentene i Montenegro

U-jentene spilte jevnt med Sverige før pause, men tapte til slutt 30-35 og tok 10. plass i EM U17.

U-jentene (LK06) var uheldige i gruppespillet. Finaleklare Danmark, som har vunnet turneringen tre ganger, vant Norges innledende gruppe. Bak danskene endte tre lag på to poeng. To lag gikk til hovedrunden, Norge ble nummer tre og måtte dermed til mellomspill.

Etter seier over Tsjekkia fredag, fikk Norge muligheten til å nå den beste plasseringen av de åtte lagene på nederste halvdel i mesterskapet.

Sverige var motstander i den siste kampen i Montenegro denne sommeren. De hadde helt lik vei som de norske jentene i mesterskapet, med samme antall seirer og tap i de forskjellige stadiene frem til lørdagens siste kamp i EM U17 for de to lagene.

Norge måtte klare seg uten Line Strand-Larsen, som måtte ut mot slutten av oppgjøret mot Tsjekkia. Hun var delt toppscorer for Norge før den siste kampen, med 19 mål i mesterskapet.

Laget til trenerduoen Ane Victoria Mällberg og Gro Hammerseng-Edin spilte jevnt med svenskene gjennom hele 1. omgang. Det skilte aldri mer enn to mål mellom lagene, med kun ett unntak – svenskene var tre foran i noen sekunder rett før pause.

Fem minutter etter hvilen var Sverige fem mål foran. Det forspranget skulle vise seg å bli avgjørende, men med god innsats av de norske jentene slet Sverige med å øke ledelsen ytterligere.

Da lagene gikk inn i de ti siste minuttene av mesterskapet, knappet Norge innpå naboen i øst. Seks minutter før full tid var avstanden igjen kun to mål, men nærmere kom ikke Norge denne gang.

Victoria Gottschalksen ble kåret til Norges beste spiller i kampen.