Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220508 Kåre Geir Lio.jpg
Foto: Svein André Svendsen

Nå er det sommerhåndball i Bodø

Les Håndballpresidentens sommerhilsen til store og små håndballspillere.

Kjære Håndballvenner!

Sommer skal liksom være ferie, men Håndball-Norge er i voldsom aktivitet. Det er turneringsliv for store og små i inn- og utland, mesterskap i yngre klasser av Håndballjenter og Håndballgutter, Beachhåndball i alle varianter, Student-EM, Rullestolhåndball, Special Olympics. Vi lever visjonen Håndball for alle!

Jeg håper alle får kjenne på tillit og tilhørighet, at alle får leke, at alle får oppleve at alvor og «gøyet» går hånd i hånd, og at dere er gode venner og får nye venner.

Så også for de mest profilerte Håndballjentene. De samles for en ukes trening i Bodø sammen med Frankrikes håndballjenter – og, ikke minst, til landskamp lørdag 22. juli i Bodø Spektrum.

Det er superkult at de to argeste konkurrentene om mesterskapstitler i kvinnehåndball i verden kan samarbeide om spillerutvikling og lagbygging på denne måten. Å være sammen, øve sammen og lære sammen på denne måten er spennende. Det gir det beste utgangspunktet for fair play før de skal kjempe side om side i det kommende VM på hjemmebane i desember og ikke minst OL i Frankrike om ett år.

I tillegg til håndball skal jentene utsettes for opplevelser i nordnorsk natur og kultur, og ha det fint sammen. På samme måte håper vi at store og små spillere, snille foreldre, dommere, ledere og trenere også har det på sine forskjellige håndballveier.

For husk, vi kan alle la oss inspirere av Emils lillesøster Ida i Astrid Lindgrens fortelling.

«Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart… Så att barnen kan springa omkring. Då blir barna fulla med sommar, och bena blir fulla med spring!»

Idas sommervise 640x360.jpg

Jeg ser fram til å se mange av dere i hallen. Det blir stinn brakke – og god håndball.

Og ikke minst: God sommer til dere alle!

Håndballhilsen fra Kåre Geir