LM06 tapte alle sine kamper i gruppespillet i EYOF.

Nytt tap for Guttelandslaget i EYOF

Tyskland ble for sterke for Guttelandslaget (LM06), som måtte se seg slått 26-35.

Denne uken spiller Guttelandslaget (LM06) EYOF i Slovenia, hvor de møter Island, Slovenia og Tyskland i gruppespillet. Etter tap i de to første gruppespillkampen stod Tyskland for tur i den siste kampen.

De lagene startet jevnt og fulgte hverandre tett i kampens start, men Tyskland lå hakket foran med ett mål. Like før halvspilt omgang utlignet Norge til 6-6, men Tyskland kom seg igjen i ledelse. Utover i omgangen økte Tyskland rommet og ledet 10-7 med ti minutter igjen av omgangen.

Guttelandslaget startet da en hederlig opphentingen, hvor de etter fem minutter kom seg til utligning 12-12. Bare minuttet før pause tok Norge over ledelsen, men Tyskland fikk inn en siste scoring og det stod 16-16 etter halvspilt kamp.

Den andre omgangen startet med at Tyskland igjen tok føringen og kom opp i ledelse 21-17. Guttelandslaget fikk ikke helt treff på sine forsøk på mål og Tyskland beholdt firemålsledelse utover i omgangen. Etter halvspilt omgang lå Norge fortsatt fire mål bak, men de klarte ikke å sette en stopper for det tyske laget. Inn i kampens siste ti minutter ledet de med fem mål, men økte så ledelsen til 31-25.

Med fem minutter igjen av kampen forsette Tyskland å øke ledelsen, mens Norge fikk inn ett siste mål. Det tok Tyskland tre forsøk å få inn sitt siste mål i det siste angrepet, men til slutt gikk den bak Norges målvakt, Dennis Stenstvedt Mykkeltvedt. Guttelandslaget kjempet gjennom kampen, men det endte til slutt med tap 26-35 i den siste gruppespillkampen.

Nå venter plasseringskamper i EYOF for LM06, som vil spilles fredag klokken 14:30 eller 16:30.