Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norges landslagstrener Tonje Larsen og Thale Rushfeldt Deila under landslagskampen i håndball mellom Norge og Nord-Makedonia i Nadderud Arena.Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Tonje Larsen gleder seg til ny kamp i Larvik.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Neste kamp blir i Larvik i oktober

Håndballjentene skal spille mot Sveits i Larvik 14. oktober. Billettene legges ut for salg mandag 24. juli.

Når Håndballjentene spiller sin neste hjemmekamp, blir det i Jotron Arena i Larvik lørdag 14. oktober kl. 16.45 mot Sveits.  Billettene legges ut for salg mandag 24. juli kl. 12.00 på eventim.no.

Dette blir den andre kampen i EHF Euro Cup 2024 hvor også Ungarn og Østerrike deltar i turneringen. De tre motstanderne er i fellesskap arrangører av EM 2024 og er derfor direktekvalifisert til mesterskapet. Det er også våre jenter som regjerende europamester fra 2022. Alle de øvrige europeiske nasjonene spiller EM-kvalifisering i samme periode, mens disse fire lagene møter hverandre i EHF Euro Cup.

Norges første kamp i turneringen spilles borte mot Ungarn 11. oktober, så reiser laget direkte til Larvik for å møte Sveits i Jotron Arena. Kamp nummer tre og fire spilles mot Østerrike - først hjemme 28. februar, deretter borte 2. mars 2024. De to siste kampene blir først hjemme mot Ungarn 3. april, og turneringen avsluttes med bortekamp mot Sveits 6. april.

Landslagstrener Tonje Larsen har selv spilt mange kamper i Larvik og gleder seg til å ta med Håndballjentene tilbake til byen.

- Det er alltid hyggelig å spille i Larvik, selv har jeg har mange gode minner derfra. Sist vi spilte landskamp i Jotron Arena, var det fullt hus og veldig god stemning. Jeg håper det vil gjenta seg. Den rutinerte dugnadsgjengen i Larvik er helt rå på å arrangere kamper, så dette skal bli topp. Vi gleder oss til neste hjemmekamp, sier Larsen begeistret. 

Les mer om Håndballjentene