Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

draw_el_gp 640px.jpg

Disse europeiske lagene skal Elverum møte

Elverum ble trukket i gruppe E og skal møte Kadetten Schaffhausen, Flensburg og Lovcen i gruppespillet.

EHF European League har endret format på herresiden denne sesongen, den største endringen siden turneringen startet i 2020/21. Gruppespillet utvides til 32 lag, fordelt på åtte grupper. Denne sesongen introduseres også en hovedrunde og play-off.

Elverum er eneste norske klubb i turneringen, som har 37 deltakere denne sesongen. Laget ble plassert direkte i gruppespillet, der 27 lag møter fem vinnere fra kvalifiseringskampene.

Fredag formiddag var det klart for sommerens siste trekning for norske klubblag som deltar i E-cup denne sesongen. Trekningen av den utvidete EHF European League Menn ble som vanlig foretatt i EHFs hovedkvarter i Wien.

Tidligere i sommer har det vært trekning i EHF Champions League kvinner og menn, og EHF European League kvinner og EHF European Cup menn

Elverum, som var seedet i gruppe to, skal altså møte Kadetten Schaffhausen (SUI), Flensburg-Handewitt (GER) og Lovcen-Cetinje (MNE).

Kampene i gruppespillet starter 17. oktober.

De to beste lagene i hver gruppe går til hovedrunden. Det er ingen trekning for hovedrunden, ettersom lagene fra gruppe E og F danner én gruppe i hovedrunden – og lagene tar med seg innbyrdes resultat.

Lagene i gruppe F er Bjerringbro-Silkeborg (DEN), Alkaloid (MKD), Logroño La Rioja (ESP) og Vojvodina (SRB).

Mer om EHF European League menn