Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022 Grønt Kort.jpg

Vinnerne av grønt kort i Bringserien

Nordstrand, Kolstad og Sinsen-Refstad er vinnerne av årets grønt kort-konkurranse i Bringserien.

Grønt kort fra Bring skal anerkjenne positiv og ønsket atferd på håndballbanen. I stedet for å dele ut røde og gule kort, vil Bring dele ut grønne kort for å belønne gode lagspillere som har opptrådt på en positiv og sportslig måte.

Denne sesongen har tre lag blitt kåret som vinnere av grønt kort-konkurransen i Bringserien. Nordstrand J16, Kolstad G16 og Sinsen-Refstad J16 stikker av med premien på 10 000 kr hver fra Bring.

Nordstrand Jenter

Laget fra Nordstrand er vinner av Grønt kort i sluttspillet, der hvert grønne kort fungerer som et lodd. Trener Tristan Haupts er veldig glad for utmerkelsen.

- Dette var gøy, tusen takk! Når Bring-sluttspillet ikke gikk helt etter planen, er dette et fint plaster på såret. Fair Play er viktig og noe vi er opptatt av, sier han, og legger til:

- De fleste jentene på dette laget har spilt sammen siden de var små. De kjenner hverandre godt, har respekt for hverandre og gjør hverandre gode. Å vise andre spillere og dommere respekt er også viktig. Man kommer langt med enkle ting som å si unnskyld om uhellet er ute eller å akseptere at dommeren ikke alltid er enig med deg, selv om vi alle selvfølgelig kan glemme oss fra tid til annen. Vi har fokus på å bruke energien der den gjør nytte for seg – og det er ofte å nullstille og se fremover.

Artikkelen fortsetter under bildet.

2023 Vinner grønt kort bring nordstrand j16.jpg

Kolstad G16

Kolstads G16-lag samlet seks grønne kort i løpet av sesongen, like mange som fem andre lag, og stakk av med seieren etter loddtrekning.

- For Kolstads spillere var det en minnerik opplevelse å delta i Bring, til tross for at vi måtte nøye oss med én seier. Det var artig å møte nye lag og reise på turer sammen, og det ble en flott avslutning for laget som spilte sin siste sesong sammen. Noen er tatt opp på Kolstad Rekrutt, andre har funnet seg nye klubber, og noen har valgt å gi seg med håndball. Vi ønsker samtidig å gratulere Kragerø med en veldig velfortjent seier i årets Bring-serie, forteller lagleder Eva Terese Voldhagen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

2023 Vinner grønt kort bring kolstad g16.jpg

Sinsen-Refstad

Sinsen-Refstad fikk flest grønne kort i Bringserien for jenter. Det er laget veldig stolt av.

- Å vise gode holdninger, ha god disiplin og respekt for medspillere, motspillere og dommere har alltid vært viktig hos oss. Dette var også en fin avslutning på sesongen for laget. Nå forlater spillerne moderklubben og redet for å møte nye utfordringer og skape nye minner i nye klubber. Bringserien 2022/23 har vært en fin opplevelse for jentene, med mange gode sportslige resultater. Vi takker for utmerkelsen, sier leder i Sinsen-Refstad, Camilla Tjelflåt.

2023 Vinner grønt kort bring sinsen-refstad j16.jpg

Les mer om grønt kort