Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Beachjuniorlagene
Bak f.v. Katinka Haltvik, Oda Berge Kjærsgaard, Pijus Petrauskas, Mikkel Kulvik Bremseth, Oskar Pilskog Nyhus, Noah Strutz Skei, Patrick Smits-Thommesen, Gard Elvedal Hole, Ola Sønju Eggum, Morgan Scott William Hovland-Gay, Jørgen Lothe Dahl, Martin Larsen, Rodh Faiz Maola al Malchi, Eirik Usler, Nicklas Emilian Walle, Amandus Austad Adams, Håvard Tårnes, Jakob Hanken Skulbru, Ole Thomas Nøstvold, Johanna Myhrstuen. Foran f.v. Ida Koveland, Sara Svendsen, Madelen Gjerald Ulleland, Lilly Momrak Mæhlum, Selma Maria Jomaas, Hansine Brune Skorgevik, Mathilde Aas Fjelddalen, Hannah Tirslaug Sve, Mia Tvedte Johannessen, Thilla Karoline Molle Langseth, Helene Klæstad Sandnes, Maiken-Merina Wagelid Beldo, Thea Olivia Fjæra Eng, Julia Tverraaen Moen, Karoline Slørdahl Conradi, Ingrid Aaser Øen, Jonette Alsén.
Foto: Svein André Svendsen

Beachlagene klare for junior-EM i sanda

Juniorlandslagene i beachhåndball er på plass i Tyrkia for å delta i EM denne uka.

Begge juniorlagene spilte sitt første mesterskap i fjor. Den gangen endte Beachjuniorjentene på 7. plass, mens gutta endte på 10. Når årets mesterskap kastes i gang torsdag, har begge lag mål om å ta seg til kvartfinale.

- Vi har tatt store seg fra i fjor, men det forventer jeg at de andre lagene også har. Det blir trolig mange jevne kamper, men vi kan vinne mot alle hvis vi presterer på vårt beste. Vi har først og fremst mål om å komme til kvartfinale. Da må vi bli topp to i pulja, eventuelt en av de to beste treerne. Nivået er høyt, så etter det er vi veldig fornøyd om vi er med å kjempe om medaljer, sier trener for jentelaget, Katinka Haltvik.  

- Vi forventer et bra og ikke minst varmt mesterskap. Det å takle varmen vil være en avgjørende faktor for å lykkes. Jeg forventer også at både jeg og laget er bedre forberedt enn vi var i vårt første mesterskap i fjor, og det føler jeg vi er også. Et naturlig mål for oss må være å komme seg til kvartfinalen. Klarer vi det, vil det være marginer som avgjør resten. Sporten preges av jevne kamper og det vil det også være her nede, sier Ole Thomas Nøstvold, som er trener for Beachjuniorgutta.

Mesterskapet spilles i Izmir fra 27. juni til 3. juli. Norges jentelag møter Bulgaria, Ungarn, Sverige og Polen i innledende gruppespill. Tsjekkia, Ukraina, Kroatia og Tyrkia er de norske guttas motstandere.

Slik er kampprogrammet:

Beachjuniorjentene

29.06 kl. 14.00 Norge – Sverige 
30.06 kl. 10.00 Ungarn – Norge 
30.06 kl. 15.30 Polen – Norge 
01.07 kl. 08.30 Norge – Bulgaria   

Beachjuniorgutta

29.06 kl. 14.45 Norge – Tyrkia 
30.06 kl. 08.30 Kroatia – Norge 
30.06 kl. 14.00 Ukraina – Norge  
01.07 kl. 09.15 Norge - Tsjekkia 

Kampene sendes på ehftv.com.

Les mer om mesterskapet på EHF sine sider