Endelig seier for rullestollandslaget

Solid forsvarsspill, flotte redninger og raske kontringer var det som skulle til for en etterlengtet norsk seier!

Turneringens siste kamp for Norge og Belgia, to lag som har tapt alle sine kamper hittil, startet jevnt.
Etter seks minutters spill var stillingen 2-2, men bare fem minutter senere var Norge foran på stillingen 6-3. Belgia tok så time-out, som riktignok ikke hjalp stort. Til pause var Norge enda lenger foran, med sifrene 11-5.

Gjennom andre omgang økte Norge ledelsen smått om senn, og halvveis ut i omgangen var de ti mål foran.
Da fikk Norge 7-meter, som ble reddet av en god belgisk målvakt. Denne redningen ble etterfulgt av nok en time out fra Belgia, men i neste angrep snappet Norges Torstein Anekre ballen, og satte en kontant scoring bak Belgias målvakt.

Norge dro ytterligere ifra mot slutten av kampen, og vant til slutt komfortabelt 21-7. Dermed sikret de femteplass i turneringen, og som de ønsket seg etter fredagens kamper, gikk de ut av turneringen med en knallkamp!

Trener Susanne Utgård oppsummerte kampen og turneringen på e-post fra Frankrike:
- Denne kampen var en veldig fin avslutning på helga! To av våre spillere var ute med sykdom/skade, og vi stilte med kun 9 spillere, og allikevel spilte vi en svært god kamp. Vi fikk utnyttet våre styrker i hurtig ankomstspill, og scoret en del enkle mål. Bakover sto vi godt sammen, og presset Belgia til å ta halvdårlige sjanser.
Det har vært et tett kampporgram gjennom helga, og det har helt klart tært på kreftene til spillerne, selv om det kanskje ikke har vært spesielt synlig utad. Det er høyt nivå på alle lag i turneringen, og Portugal og Spania, som vi møtte i våre innledende kamper, møttes i finalen. Nå venter vi spent på om det blir et nytt mesterskap til høsten, og i mellomtiden fortsetter vi å legge ned innsatsen som kreves for å være med å kjempe i toppen!