Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trening med stjernene
Foto: Posten

Flint fikk besøk av landslagssjefen

Det ble en drømmekveld for Flints Gutter 2010-lag da landslagssjef Jonas Wille ledet treningen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Guttelaget fra Tønsberg stakk av med seieren da Posten og Bring inviterte sine ansatte til å søke om å få en håndballstjerne til å lede en trening. Dermed dukket Wille opp på en trening i REMA 1000 Arena i slutten av april.

- Å få besøk av Jonas Wille var veldig, veldig stas. Spillerne har gledet seg kjempelenge, og for første gang kom alle på trening, så det er veldig gøy.

Det sier trener Hilde Heinert. Hun var til stede da landslagssjefen ledet treningen, og fikk flere gode råd hun tar med seg videre.

- Jeg håper at både laget og vi trenere kan ta med oss de gode rådene vi har fått, og se tilbake på denne treningen når vi jobber med ting som kanskje ikke er det aller morsomste, men som er veldig viktig i håndballspillet, sier hun.

Landslagssjefen selv synes det var fint å være tilbake «på gulvet».

- Det var en kjempefin gjeng med ivrige, høflige og veldig konsentrerte gutter. Veldig moro, sier Wille.

Han håper laget fikk noen nye innspill til ting de kan ta med seg inn i treningshverdagen sin.

- Vi trenere har jo litt forskjellige ting vi fokuserer på, så kanskje det var noe nytt de kan ta med seg. Jeg håper at alle små bidrag som dette bidrar til økt motivasjon. Det er viktig at vi som jobber sentralt, også på seniornivå, kan bidra og spre vårt budskap. Hvis vi også kan være forbilder for de unge og skape motivasjon, så er det kjempefint.

Flint-trener Heinert er glad for at Posten og Bring gir sine ansatte muligheter som denne.

- Det at Posten og Bring har en sånn konkurranse for sine ansatte er veldig gøy, spesielt for oss som har vunnet, og det er kjempegøy at de kan gi noe tilbake til de spillerne som ikke er på TV selv, men som drømmer om å komme dit en dag.

Trening med stjernene
Foto: Posten