Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 Kragerø vinner Bringserien G16 foto NHF.jpg

AK 28 og Kragerø til topps i Bringserien

Kristiansand-klubben AK 28 gikk til topps i jenteklassen, mens Kragerø seiret i Bringserien for gutta.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en stor dag for de sørligste byene som var representert i sluttspillet i Bringserien i helga. Etter å ha slått Sarpsborg 26-25 i kvartfinalen, fulgte AK 28 opp med å beseire Kjøkkelvik 32-20 i semifinalen i jenteklassen. I finalen søndag ettermiddag ventet Kongsvinger på motsatt halvdel. Der gikk AK 28 seirende ut med sifrene 23-19.

Bringserien, J16 2022/2023

Vinner: AK 28
2. plass: Kongsvinger
3. plass: Stavanger

Resultatene fra J16-sluttspillet 

På guttesiden endte tittelen noen mil lenger opp langs sørlandskysten. Kragerø åpnet sluttspillhelga i Kongstenhallen med å slå Åsane 36-34, før de nok en gang scoret 36 i semifinalen mot Melhus - som på sin side noterte 30 nettkjenninger. I guttas Bringserie-finale søndag avrundet Kragerø triumfferden med å slå Nordstrand 30-26.

Artikkelen fortsetter under bildet.

2023 AK28 vinner Bringserien J16 foto NHF.jpg

VINNER BRINGSERIEN J16: AK 28.

Bringserien, G16 2022/2023

Vinner: Kragerø
2. plass: Nordstrand
3. plass: Elverum

Resultatene fra G16-sluttspillet 

Gresvik IF var lokal teknisk arrangør av finalespillet i Bringserien. I Kongstenhallen ble det delt ut fair play-priser (grønt kort) fra turneringssponsor Bring, i tillegg til bestemannspriser, bekledning og selvsagt medaljer.

- Gresvik håndball og lokal arrangøransvarlig Knut Gulbrandsen skal ha en stor takk. De gjør en kjempeinnsats og er blide, imøtekommende og løsningsorienterte. Det bidrar til et flott og minnerikt arrangement for deltagere, dommere og alle involverte, sier arrangementsansvarlig i NHF Region Øst, Arne Storstrøm.

2023 Kragerø vinner Bringserien G16 foto NHF.jpg

VINNER BRINGSERIEN G16: Kragerø.

Mer om Bringserien