Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 Claus Dalgaard Hansen i Nord-Norge ungdommer trening.jpg

Den internasjonale uka tilbringes nasjonalt

Mens de yngre herrelandslagene drar til Polen, Portugal og Ungarn, reiser talentsjefen motsatt vei.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Talentsjef for de yngre landslagene på herresiden, Claus Dalgaard-Hansen, velger å bruke den internasjonale uken her hjemme.

- De trenerteamene vi har i landslagene er dyktige. De klarer seg selv, og trenger ikke meg til å se dem over skulderen. Jeg kan gjøre et bedre bidrag til spillerutviklingen ved å reise nord for Polarsirkelen denne gangen, sier Dalgaard-Hansen.

For, som han påpeker: Han er talentsjef for hele Norge.

Artikkelen fortsetter under bildet.

2023 Claus Dalgaard Hansen 640 x 360.jpg

TALENTSJEF: Claus Dalgaard-Hansen.

- Likevel har jeg fortsatt ikke vært lengre nord enn Trondheim. Det har jeg tenkt nå. Vi skal fra sentralt hold hjelpe til med å motivere og utvikle spillere over hele Norge, forklarer han.

Dansken tar turen til Bodø, Tromsø og Alta. Dagene vil by på et intensivt og variert program.

- Jeg skal naturligvis trene mange barn fra G12 til G16, for å bli klokere på deres ferdighetsutvikling. Samtidig skal jeg også avholde et par mindre kurs, jeg skal snakke med klubber og skoler, og jeg skal avholde en forelesning på Nord Universitet i Bodø om langsiktig spillerutvikling, sier talentsjefen videre.

- Dessuten skal det bli tid til til å få et lite innblikk i den vakre naturen i Troms og Finnmark. Det ville vært dumt ikke å utnytte den muligheten når den foreligger, avslutter Claus Dalgaard-Hansen.

Les også: