Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022 Follo HK Damer.jpg
Follos damelag spiller i REMA 1000-ligaen kommende sesong.
Foto: Heidi Ringlund

Thrilleravslutning i 1. divisjon

Med en kamp igjen for kvinner i 1. divisjon, har Follo sikret opprykket. Oppsal og Gjerpen slåss om den siste.

Follo HK Damer er seriemester og spiller i REMA 1000-ligaen igjen kommende sesong etter bare et år i første divisjon. Oppsal som også rykket ned i fjor, ligger på andre plass et poeng foran skienslaget Gjerpen. De to møtes i siste serierunde og avgjør hvilket lag som rykker direkte opp og hvem som må spille kvalifisering mot Volda for en plass i REMA 1000-ligaen. 

Siste serierunde spilles søndag 30. april kl. 14.00, og hvis du ikke kan gå på kamp, kan du se på TV 2 Play.

Fortsatt spenning for herrelagene

Herrelagene har pause denne uka grunnet internasjonal periode med landslagssamlinger. I 1. divisjon for menn er det to kamper igjen å spille. Bergenslaget Viking TIF leder med 42 poeng foran Sandefjord og Bergen Håndball (tidligere FyllingenBergen) som begge har 39 poeng. De to møtes i nestsiste kamp 3. mai. Begge disse lagene rykket ned forrige sesong, men lukter allerede på å komme tilbake på toppnivå. Laget som blir nummer to rykker direkte opp, mens laget på tredjeplass spiller kvalifisering om en plass i REMA 1000-ligaen mot Haslum HK.

Les mer om 1. divisjon.