Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20230502 Henny Reistad Posten Cup.jpg
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Håndballjentene gleder seg til Posten Cup

Håndballjentenes tradisjonsrike firenasjonersturnering på hjemmebane får navnet Posten Cup.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den prestisjetunge turneringen har hatt ulike navnetrekk opp gjennom årene. Den siste perioden har vi kjent den som Intersport Cup. Firenasjonersturneringen har vært fast innslag som den viktigste testen i forkant av EM eller VM for Håndballjentene.

Fra og med høsten 2023 vil den bære navnet Posten Cup.

Billetter til Posten Cup kjøper du her (eventim.no)

- Posten er vår generalsponsor, og vi har hatt et nært samarbeid i fem tiår nå. Vi er veldig glade for at de i tillegg blir med oss på denne måten de neste tre sesongene. Dette styrker vårt samarbeid ytterligere. Turneringen er selve indrefileten blant våre rettigheter, og det er derfor veldig viktig med en god og solid partner som kjenner oss godt, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

Første utgave av Posten Cup vil bli avholdt i Boligpartner Arena på Hamar (én kampdag) og Håkons Hall på Lillehammer (to kampdager) 23. – 26. november 2023. Håndball-VM, som starter tre dager senere, vil bli arrangert i Norge, Sverige og Danmark. Posten Cup blir dermed generalprøven før mesterskapet på hjemmebane.

- Vi er veldig stolte over og glade for vårt langvarige samarbeid med norsk håndball. Posten Cup vil bidra til å styrke vår tilstedeværelse rundt verdens beste håndballjenter rett i forkant av mesterskapene som spilles. Vi gleder oss til å fylle arenaene i november, og bidra til at Posten Cup blir et spennende og bærekraftig arrangement, sier sponsorsjef for Posten og Bring, Ine Reinemo.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Håkons-hall.jpg

STOR ARENA: Billettene til Posten Cup legges ut 15. mai. Håkons Hall (bildet) vil ta 10.000 tilskuere. 

- Posten Cup blir et av de definitive høydepunktene for oss i 2023, sier landslagssjef for Håndballjentene, Thorir Hergeirsson, og fortsetter:

- Turneringen rett før mesterskapet er en fin tradisjon hvor vi får gode referanser på vårt spill, før vi skal kjempe om medaljer. Vi har heldigvis ofte skaffet oss den gode følelsen vi trenger, ikke minst takket være støtten fra et entusiastisk hjemmepublikum. Vi gleder oss til å komme til Lillehammer og Hamar for å spille årets utgave, fortsetter han.

Foruten Norge er Polen det første laget til å avtale deltakelse i Posten Cup 2023. Norges Håndballforbund er i dialog med flere av verdens ledende nasjoner med tanke på de to siste plassene i turneringen. Alle nasjoner møter hverandre, fordelt på torsdag, lørdag og søndag.

Billettsalget starter 15. mai. Boligpartner Arena har en kapasitet på 1800 tilskuere, mens det i Håkons Hall vil bli lagt ut 10.000 billetter til hver av de to avsluttende kampdagene. For de som er forhindret fra å ta turen, vil kampene vil bli vist på TV 2.

Les mer om Håndballjentene

Interessert i billetter til VM 2023? De kjøper du her!

posten cup logo.jpg