Portrett
Marius Bekkedal-Andersen stoppet flere av Serbias sjanser på mål i lørdagens kamp.

LM06 møtte tøff motstand mot Serbia

Guttelandslaget spilte lenge jevnt mot Serbia, men det glapp mot slutten og endte med tap 24-29.

Guttelandslaget (LM06) spiller denne uken turnering i Ungarn, hvor de møter Ungarn, Serbie og Østerrike. Etter tap mot Ungarn fredag, stod Serbia på andre banehalvdel i Guttelandslagets andre kamp.

I kampens første minutter spilte de to lagene jevnt, men Serbia fikk en liten ledelse. Etter syv minutter lå de tre mål foran, men Guttelandslaget hentet det inn til 3-4. Det siste målet til utligningen tok tid, men etter halvspilt omgang scoret Nikolai Nordås Stensland og sørget for 6-6.

Etter utligningen tok Norge kontrollen og kom foran med tre, men like før pause ble de hentet inn av Serbia. Guttelandslaget havnet ett mål bak rett før slutt, og det stod 13-14 til pause.

Norge hang på i starten av andre omgang, men Serbia dro fra med ytterligere to mål fra pause etter ti minutter. Halvveis ut i omgangen ble det noen bom på mål fra Guttelandslaget, samtidig som Serbia økte ledelsen til 25-19.

Inn i kampens siste minutter kom Serbia syv mål foran, men like før slutt fikk Norge inn et par reduseringer. De kom fem mål bak, men det stoppet der. Det endte med tap 24-29 for Guttelandslaget mot Serbia.

LM06 sin trener, Kristoffer Froestad, sa dette etter kampen:

– I går slet vi med å slippe mye mål og klarte ikke omstille oss, men det synes jeg var mye bedre i dag. Vi står en relativt grei forsvarskamp og fikk ryddet vekk en del fra kampen i går, sier han til handball.no.

– Vi er med i kampen lenge i andre omgangen, men vi klarer ikke henge helt med på slutten da vi ikke fikk ballen i mål. Alt i alt en fin kamp, og hadde vi vært litt mer på mot slutten så kunne vi vært med helt inn, legger han til.

LM06 spiller den siste kampen i turneringen i Ungarn søndag 30. april. Da møter de Østerrike klokken 14:00.