Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vipers-jentene kommer sammen etter time-out.
Vipers Kristiansand er seriemestere sesongen 2022/23.
Foto: Terje Refsnes

Seriemestere for sjette gang på rad

Etter seier over Storhamar onsdag, kan Vipers Kristiansand juble over sitt sjette strake seriegull.

Vipers vant 36-31 over tabelltoer Storhamar onsdag kveld, og kan dermed krone seg som seriemestere allerede nå. Kristiansand-laget er ubeseirede i REMA 1000-ligaen så langt, og ingen lag har mulighet til å ta igjen de rosakledde når fire runder gjenstår. Holder Vipers unna i de fire siste kampene, kan det bli lagets første fulle sesong uten poengtap.

– Det er morsomt. Det er gøy å avgjøre det tidlig i sesongen, og her på Hamar er det alltid gøy. Det er gøy å gjøre det på bortebane og komme hjem og kunne feire det i neste kamp. Vi gnir det ikke inn, men det er disse kampene som er ekstra spesielle og da er det ekstra gøy, sa Katrine Lunde til TV 2 etter gårsdagens seier.

Tertnes, Sola, Byåsen og Molde er Vipers’ motstandere i de fire siste kampene. Storhamar ligger på andreplass på tabellen med 25 poeng, tett etterfulgt av Sola med 23 poeng. Molde Elite, Larvik og Fana følger på plassene bak med henholdsvis 22, 20 og 20 poeng.

På herresiden ligger Kolstad an til å ta sitt første seriegull denne sesongen. Med seier over ØIF Arendal onsdag 15. mars, vil ikke Elverum kunne ta igjen trondheimslaget. 

Se tabellen for REMA 1000-ligaen kvinner her
Se oversikt over tidligere seriemestere