Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20230329 LKS LMS.jpg
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Norges Håndballforbund nominert til to priser

NHF er sammen med Gjensidige og REMA 1000 nominert til to priser på Sponsor- og Eventprisen 2023.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sponsor- og Eventprisen er en årlig prisutdeling i regi av Sponsor- og Eventforeningen, og utdeles som "en anerkjennelse for dokumentert, målrettet, strategisk og nyskapende arbeid med bruk av sponsing eller event som kommersielt virkemiddel."

Ifølge statuttene går Årets idrettssponsorat til en sponsor og et forbund som har benyttet sponsoratet som en plattform for strategisk samarbeid.

Til utdelingen i år er Norges Håndballforbund og samarbeidspartnerne igjen godt representert blant de nominerte i kategorien Årets idrettssponsorat: 

REMA 1000: Idrett for alle - REMA 1000 Hjerteligaen

Gjensidige: Gjensidig verdiskapning med håndballen og friidretten

Norges Håndballforbund har i dag nærmere 80 klubber som tilrettelegger aktivitet for utviklingshemmede i egne lag. Sammen med REMA 1000  ble Hjerteligaen etablert, med mål om å øke rekrutteringen av yngre spillere og få på plass flere rene barnelag i klubber over hele landet. Gjennom dokumentarserien "Miniheltene" ble det vist hvordan håndballen er en sosial og trygg arena. REMA 1000 selger også brødet "Idrett for alle" der én krone per solgte brød går til utøvere med nedsatt funksjonsevne.

- Vi er veldig fornøyd med nominasjon til årets Sponsor - og Eventprisen. Sammen med Norges Håndballforbund jobber vi med å få frem budskapet om at håndball er for alle. Vi er veldig fornøyd med REMA 1000 Hjerteligaen, der rekrutteringen er i full gang, forteller sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

Gjennom avtalene med blant annet NHF assosieres Gjensidige med sterke resultater og sunnhet på elitenivå. I tillegg har selskapet etablert flere sponsorprosjekter for barn og unge, samt samarbeid med MOT for å bidra til tryggere og mer robust ungdom. 

- Det er skikkelig moro at Gjensidige og NHF får ekstern anerkjennelse gjennom en nominasjon til Sponsor- og Eventprisen. Sammen gjennomfører vi mange felles prosjekter som kommer samfunnet og breddeidretten til gode, noe vi ser på som svært viktig. Vi er veldig fornøyd og stolte av det fantastiske samarbeidet vi har med NHF, sier sponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad.

Gjensidige er nonimert til ytterligere tre priser under årets prisutdeling:

  • Årets kultursponsorat
  • Årets sponsorobjekt
  • Årets sponsor

Årets Sponsor- og Eventpris-utdeling vil finne sted torsdag 20. april på Ullevål Stadion.