Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ljubljana , Slovenia  20221118. 
Håndballjentene jubler etter seier i semifinalen i EM mellom Norge og Frankrike i Stožice Arena.
Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Håndballjentene jubler for finaleplass i EM 2022.
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kjøp billetter til VM i Stavanger og Trondheim

Håndballjentene skal spille VM på hjemmebane for første gang siden 1999. Billettsalget er i gang.

I desember vil det være 24 år siden de norske jentene tok sitt første VM-gull noensinne. Da spilte Håndballjentene sitt andre mesterskap på hjemmebane – og kronet det hele med gull foran et ellevilt publikum i Håkons Hall.

Nå skal jentene igjen få kjempe om edelt metall på hjemmebane. VM 2023 arrangeres i Norge, Danmark og Sverige, med innledende runder, hovedrunde og kvartfinaler på norsk jord. To grupper skal spille sine innledende kamper i Stavanger, før de tar turen til Trondheim for å spille hovedrunde og kvartfinaler.

Første billettfase starter onsdag 8. mars kl. 12.00 hos Ticketmaster (Stavanger) og Eventim (Trondheim). Klikk her for å gå til billettsiden.

Håndballjentene gleder seg enormt til å endelig få spille mesterskap på hjemmebane.

- Vi trodde vi skulle få muligheten til det i 2020, og endte opp med å spille i Danmark. Flere av oss hadde gledet seg veldig mye til det. At vi nå får sjansen er noe jeg ser veldig frem imot, sier Emilie Hegh Arntzen.

- Å spille mesterskap for Norge er veldig spesielt. Det er noe med det å ha flagget på brystet. Den tradisjonen som har blitt i Norge med førjulsmesterskap er noe vi alltid ser frem til. Å spille mesterskap på hjemmebane i tillegg, gjør det jo rett og slett til noe enda mer spesielt. Et hjemmepublikum som heier… Du kjenner det på kroppen, og det gir en ekstra dimensjon til det hele, sier kaptein Stine Bredal Oftedal.  

FAKTA OM VM

Billettsalget vil bestå av flere faser. I første salgsfase tilbys alle billettyper for kampene i Trondheim, og 6-dagersbilletter for de innledende rundene i Stavanger.

2-dagersbilletter til kampene i Stavanger vil bli lagt ut for salg til sommeren, mens dagsbilletter planlegges sluppet høsten 2023, avhengig av tilgjengelighet.

Billettene til VM 2023 gir tilgang til samtlige kamper som spilles i arenaen den dagen. Håndballjentene er i gruppe C og spiller innledende runde, hovedrunde og kvartfinale i Norge. Semifinalene og finalene spilles i Herning.

Håndballjentene spiller følgende datoer:

- Innledende runde, Stavanger: 29. november, 1. og 3. desember
- Hovedrunde, Trondheim (hvis kvalifisert): 6., 8. og 10. desember
- Kvartfinale, Trondheim (hvis kvalifisert): 12. desember
- Semifinale/plasseringskamp, Herning (hvis kvalifisert): 15. desember
- Finale/bronsefinale/plasseringskamp, Herning (hvis kvalifisert): 17. desember

Hvem som blir Norges motstandere i innledende runde, blir først klart når VM-kvalifiseringen er ferdigspilt. Trekning av innledende grupper er planlagt til starten av juli.

Har du spørsmål om billettsalget, vennligst ta kontakt med Ticketmaster og Eventim direkte.

#AimToExcite

Les mer om VM 2023 på den offisielle mesterskapssiden