Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Marketa Jerabkova
Markéta Jerábková scoret åtte mål i oppgjøret mot Brest. Her fra en tidligere kamp.
Foto: Vipers Kristiansand

Vipers seiret i siste mesterliga-kamp

Mot franske Brest hadde Vipers hadde god kontroll gjennom kampen og vant til slutt 36-29.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld var det klart for Vipers sin siste kamp i gruppespillet i Champions League, hvor de igjen møtte franske Brest. Vipers var allerede videre i turneringen før dagens kamp.Det franske laget måtte se seg slått 31-24 av Vipers i det første oppgjøret, men lørdagens kamp ble hakket jevnere. 

Lagene fulgte hverandre tett i starten av kampen og ingen av lagene kom opp i en god ledelse. Vipers lå i en periode og vekslet mellom å ligge bak med ett og utligning, før de etter tolv minutter kom foran 7-6. Brest fulgte tett bak og utlignet for hver mål Vipers scoret. Like etter halvspilt omgang var det Brest som lå foran 10-9. 

Etter en periode hvor Brest lå foran med ett, kom Vipers igjen til ledelsen like før pause på stillingen 15-14. Like før slutt stengte Kathrine Lunde målet og Vipers kunne kommer foran med to mål. Jamina Roberts tok på seg oppgaven og fyrte av et skudd og sendte Vipers to mål foran med bare ett sekund igjen av omgangen. Vipers ledet med det 17-15 til pause. 

Ut fra pause utlignet det franske laget, før Vipers satte sitt første mål i nettet. Andre omgang sine første minutter ble jevne, men etter ti minutter hadde Vipers kommet seg foran 25-20. Det norske laget økte ledelsen til en syvmålsledelse, men Brest reduserte igjen ledelsen til en femmålsledelse etter halvspilt omgang.

Brest slapp seg ikke ned og kom nære med fire mål opp til Vipers, men ikke nærmere og Vipers kom seg igjen foran med seks mål. I kampens siste ti minutter var det en målløs periode for begge lag, før Vipers knakk koden og økte til en syvmålsledelse med under tre minutter igjen av omgangen. Syv mål foran er også slik kampen ender for Vipers. Det endte 29-36 i Arena de Brest.

KAMPFAKTA
Champions League, gruppespill
Vipers – Brest Bretagne 36-29 (15-17)
Arena de Brest, Brest, Frankrike
Toppscorer Vipers: Markéta Jerábková - 8 mål
Toppscorer Brest: Alicia Toublanc - 6 mål
Utvisninger: Vipers 5x2 min, Brest 2x2 min

Se fullstendig kamprapport her
Les mer om Champions League kvinner her
Les mer om norske lag i E-Cup her