Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ansatte
Foto: Thomas Brun

Morten Schønfeldt ny salgs- og markedssjef

Den tidligere landslagshelten Morten Schønfeldt blir ny salgs- og markedssjef i Norges Håndballforbund.

Morten Schønfeldt (55) kommer fra stillingen som markedssjef i Norges Idrettsforbund.

Som aktiv håndballspiller fikk Schønfeldt 120 landskamper i perioden 1988-1994. Han ble blant annet seriemester og norgesmester med Sandefjord, og opplevde også suksess som utenlandsproff og senere hovedtrener i sveitsiske Pfadi Winterthur. Som trener markerte han seg i tillegg med bravur da han ledet Nordstrands kvinnelag til NM-tittel sesongen 2001/2002.

Hans «comeback» i Norges Håndballforbund (NHF) har oppstartsdato 1. mars.

- Stillingen som salgs- og markedssjef i NHF er viktig for oss. Den er også svært attraktiv, noe som bekreftes av antallet kvalifiserte søknader vi har fått inn, sier kommersiell sjef Jan-Erik Aalbu.

- Det er derfor med stor glede og en smule lettelse at vi har landet en med stor rutine og erfaring til stillingen. NHF er en av idrettens aller beste sponsorobjekter, og med Morten og hans kompetanse på plass i tillegg til de som allerede jobber i avdelingen, er vi sikre på at alt fortsatt er i trygge hender. Det er attraktivt å være partner i NHF, og det skal det være også i fremtiden, sier Aalbu.

- Jeg ser virkelig frem til å starte i NHF. Jeg gleder meg stort til å få jobbe for fullt med håndball igjen, og få være med på å utvikle merkevaren, partnerobjektet og organisasjonen norsk håndball. Grunnfjellet er trygt og stødig, samtidig som det er avgjørende å følge med på trender og modernisere seg. Alt dette skal vi klare i fellesskap, sier Morten Schønfeldt.