Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sola HK jubler i sirkel
Sola har hatt mye å juble for denne sesongen.
Foto: Kenneth McDowell

Mange norske lag i aksjon i Europa i helgen

Kvinnelagene har stor aktivitet, og Storhamar, Vipers, Sola, Molde og Fana spiller i helgen.

Sjelden har norsk håndball hatt så mange lag representert i Europa som denne sesongen, og godbitene står i kø både i haller og på TV-skjermen.

På herresiden er både REMA 1000-ligaen og 1. divisjon i gang igjen etter VM-pausen, så det er mye håndball å velge mellom denne helgen - både i hall og foran en skjerm.

Se hele tv-oversikten her

Dette er kampene helgens e-cuper:

Lørdag

I Champions League finner vi først Storhamar som spiller bortekamp mot kroatiske Zagreb. Hedmarkingene ligger på en sjetteplass og har fortsatt muligheten til å avansere i turneringen. En seier i denne kampen kan være det som må til. Kampen sendes på TV3+ lørdag kl. 16.00. 

Kl. 18.00 er stedet Aquarama i Kristiansand når Vipers tar i mot Krim Ljubljana i samme turnering. Sørlendingene er på andre plass i sin gruppe og er sikret avansement. Alternativt ser du kampen på TV3+.

Sola er ubeseiret i European League så langt og møter tabelltoer DVSC Schaeffler fra Ungarn - laget de beseiret med fem mål i forrige møte. Bortekampen spilles kl. 20.00 og sendes på TV3+.

Søndag

Første lag ut på søndag er Fana som spiller bortekamp mot Nantes i European League, laget som de vant med to mål over for bare to uker siden. Kan de klare det igjen på bortebane? Det ser du på Vsport+ kl. 14.00

Og til slutt Molde som har hjemmekamp mot Siofok fra Ungarn. Moldenserne jakter sin første seier i turneringen hjemme i Molde Arena. Kampstart kl. 16.00 på TV3+.

Se komplett tv-oversikt her.