Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Veronica Kristiansen
Veronica Kristiansen tar pause fra landslagsspill.
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Veronica Kristiansen blir mamma

Landslagsspiller Veronica Egebakken Kristiansen er gravid og venter sitt første barn til sommeren.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Veronica debuterte for Håndballjentene 20. mars 2013, og siden den gang har hun spilt 171 kamper og scoret 553 mål for laget. Hun er inne i sin femte sesong i ungarske Gyør som hun nå tar en pause fra.

- Jeg er veldig glad for å kunne offentliggjøre graviditeten nå, det har vært litt vanskelig å holde på nyheten i det siste, forteller hun og legger til at hun gleder seg veldig.

Formen hennes er fin, og hun trener for tiden i forhold til omstendighetene. Kristiansen bor i Gyør sammen med sin ungarske samboer, Adam, som gleder seg til å bli far, og hun tror at vil bli verdens beste pappa.

Veronica er klokkeklar klar på at hun skal tilbake på håndballbanen.

-  Det er det ingen tvil om. Jeg vil tilbake på banen når tiden er inne, avslutter hun.

Thorir gratulerer

Landslagssjef Thorir Hergeirsson er vant til nyheter om at spillerne på laget tar pause på grunn av graviditet og sender Vikki de beste lykkeønskninger.

- Vi i Håndballjentenes trenerteam gleder oss stort over nyheten og gratulerer Vikki og Adam og ønsker de lykke til i tiden som kommer. Vi vet at hun har planer om å komme tilbake til topphåndballen og slå seg inn i landslaget igjen etter hvert – alt dette når hun er klar for det, sier landslagssjefen om nyheten.

Les mer om Håndballjentene