Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220301 Årets Barnehåndballtrener Norsk Tipping.jpg

Nominer til Årets Barnehåndballtrener

Norsk Tipping og NHF skal kåre Årets Barnehåndballtrener. Nominer din kandidat innen 5. mars.

Kjenner du en barnehåndballtrener som brenner for at barn skal få oppleve mestring og idrettsglede gjennom håndballen, og som fortjener litt ekstra heder? Da kan du nominere vedkommende som Årets Barnehåndballtrener!

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener. Alle barnehåndballtrenere over 18 år har mulighet til å bli nominert og kåret til Årets Barnehåndballtrener 2023.

I fjor var det Anne Tveråen Sollie fra Hei IL som til slutt fikk den hederlige tittelen. I tillegg ble fem regionale vinnere kåret.  

Disse kriteriene må oppfylles for å bli nominert:

  • Må være trener for et lag i barnehåndballen (6-12 år) 
  • Må ha tatt minst én av modulene i Trener 1 utdanningen til Norges Håndballforbund 
  • Må være over 18 år 
  • Må ha godkjent trenerattest gjennom NIF

Kjenner du noen som fortjener tittelen som Årets Barnehåndballtrener?
Nominer dine kandidater her innen 5. mars! (aldersgrense 18 år)

Slik kåres vinneren:

De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Barnehåndballtrener i sin region. Fra 15.-26. mars er det mulig å stemme på alle de nominerte. De fem med flest stemmer i hver region blir sendt videre til en regional jury som kårer vinneren i sin region. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 9.-11. juni 2023, hvor kåringen og utdelingen av Årets Barnehåndballtrener vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2023 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.