Annonse:
Dokumentarserie om Miniheltene og Hjerteligaen
Annonse:
Dokumentarserie om Miniheltene og Hjerteligaen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210120_LMS_kent-Robin-Tønnesen-og-Kristian-Bjørnsen_POR-NOR_Foto-NTB.jpg
Foto: Foto: NTB

Kaller inn Tønnesen til Portugal-kampen

Landslagssjef Jonas Wille har hentet inn Kent Robin Tønnesen til Gjensidige Cup i Trondheim.

Høyreback Tønnesen fikk status som hjemmeværende reserve da troppen til Gjensidige Cup og VM 2023 ble tatt ut. Nå har landslagssjef Jonas Wille bedt Pick Szeged-profilen om å pakke skoene og reise til Trondheim. Tønnesen går rett inn i troppen som skal møte Portugal i Trondheim Spektrum torsdag kl. 19.15.

- Vi vet hva vi får med Kente: Stor rutine, matchvinneregenskaper og fine bidrag inn i gruppa. Vi har kalt ham inn på grunn av at Harald Reinkind har fått seg en lårhøne. Det er helt udramatisk for Harald med tanke på VM – den skaden vil gå over i god tid til 13. januar, sier Wille.

- Det er imidlertid ingen vits i å ta noen sjanser. Harald får hvile til han blir 100 prosent. I mellomtiden får Kente jobben med å utfylle Magnus Abelvik Rød på høyrebacken mot Portugal, sier Wille, og legger til:

- Hvorvidt dette dreier seg bare om torsdagens kamp, eller om Kente også skal spille de to Gjensidige Cup-matchene i Trondheim på lørdag (mot Brasil) og søndag (USA), vil vi avgjøre senere, sier landslagssjefen.

Vil du se Håndballgutta under Gjensidige Cup i Trondheim Spektrum? Da kjøper du deg billetter her, eller så kan du se matchene på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Les mer om:
Håndballgutta
Gjensidige Cup