Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tide Håndballbussen
Foto: Tide/Mossestad FotoDesign

Styrker samarbeidet om bussdeling

Gjennom et tett samarbeid, gjør NHF og Ferdia Sharebus bussdeling til en enkel måte å organisere transport på.

Reklameinnhold

Etter en vellykket pilotperiode, lanserer Ferdia Sharebus en oppdatert bussløsning sammen med Norges Håndballforbund (NHF). Målet er at håndballmiljøet virkelig skal få øyne opp for bussdeling.

Med tre enkle steg er Sharebus-turen opprettet. Turen kan så deles i lagets foretrukne kommunikasjonskanal. Alle kjøper sin egen billett, og bussturen blir bekreftet når mange nok har kjøpt billett.

Perfekt for grasrota

NHF, TIDE, OsloBuss og Ferdia Sharebus ser frem til å forenkle hverdagen for klubb, spillere og alle hjelperne, samtidig som det blir enklere å inkludere hele laget på alle turer.

- Denne tjenesten gjør det enklere å organisere turer til kamper. Det er et verktøy som sparer tid og gir oversikt uten å ta risikoen ved å leie en hel buss. Partneravtalen med NHF sikrer også at klubbene får sin del av oppsiden hvis Sharebusen får mange passasjerer. Vi utfordrer håndballmiljøet til å bruke Sharebus neste gang, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

Enda bedre

Ferdia Sharebus og NHF startet samarbeidet tidligere i år. Tjenesten er nå flyttet over på en mer robust plattform. 

- Sammen med brukerne skal vi utvikle den til å bli enda bedre. Vi håper mange vil komme med forslag og innspill slik at tjenesten kan bli enda bedre, sier Aalbu.

Les mer om Sharebus her

Om Ferdia AS: Ferdia Sharebus er en delingstjeneste levert av Ferdia AS. Ferdia endrer hvordan vi reiser med buss og effektiviserer turbussbransjen i Europa. Gjennom en unik teknologiplattform digitaliserer selskapet prosessene til lokale busselskap og leverer mobilitetstjenester som gjør det mye enklere å bruke turbusser. Ferdia utvikler både entrepriseløsninger B2B og helt nye transporttjenester B2C. Ferdia skaper bærekraftig mobilitet gjennom teknologi og nettverkssamarbeid. Selskapet ble stiftet i 2016 og har hovedkontor i Oslo. På eiersiden i selskapet er busselskapet både Tide og OsloBuss.