Christoffer Rambo scoret åtte mål i storseieren mot Pölva Serviti. Her fra en tidligere kamp.

Ett tap og to seire for de norske lagene i E-cup

ØIF Arendal og Runar seiret komfortabelt i European Cup, mens Nærbø tapte knepent mot BK-46.

Nærbø møtte tøff motstand i European Cup mot finske BK-46. Det finske laget kom tidlig opp i en tomålsledelse, før Nærbø reduserte til 1-2. BK-46 fortsatte å øke ledelsen og kom opp i en firemålsledelse like før halvspilt omgang. Til pause hadde de økt rommet med ytterligere to mål, og Nærbø gikk til pause bak 9-15.

I andre omgang kom Nærbø inn med ny energi og minsket BK-46 sin ledelse, mål for mål. Etter fem minutter spill kom de seg ett mål bak på stillingen 15-16. Like etter halvspilt omgang utlignet Nærbø til 21-21. Det ble tett til slutten, men BK-46 rykket ifra i kampens siste minutter og kom seg til tremålsledelse like før slutt. Nærbø fikk et siste mål inn, men det endte med tap 26-28  for det norske laget i European Cup.

Nærbø ligger med det to mål bak til returoppgjøret, som spilles lørdag 10. desember klokken 16:00 i Nye Leon Arena.

Se fullstendig kamprapport

ØIF Arendal møtte belgiske HC Vise BM i den tredje runder i European Cup. ØIF Arendal kom tidlig i ledelsen, og lå foran 6-2 like før det hadde gått ti minutter. HC Vise minsket rommet utover i omgangen og hentet seg inn til utligning på 14-14 like før pause, men ØIF Arendal kom seg igjen foran med ett mål. Det norske laget gikk til pause med ledelse 16-15.

Ut fra pause økte ØIF Arendal ledelsen til en tremålsledelse på under to minutter. Utover i omgangen fant ØIF Arendal virkelig flyten og økte ledelsen. Like ette halvspilt omgang kom de seg seks mål foran, samtidig som de holdt det belgiske laget nede på bare tre scoringer. Med under fem minutter igjen økte ØIF Arendal ledelsen til åtte mål, men HC Vise minsket ledelsen met ett mål før kampens slutt. ØIF Arendal ledet hele veien og vant komfortabelt 31-24 i European Cup.

ØIF Arendal har med det fått et godt forsprang til returoppgjøret, som spilles lørdag 10. desember klokken 17:00 i Sparebanken Sør Amfi i Arendal.

HC Vise BM – ØIF Arendal 24-31 (15-16)
Hall Omnisports de Vise, Vise, Belgia
Toppscorer ØIF Arendal: – Dragos Hantaru – 8 mål
Toppscorer HC Vise: Romain Destexhe – 5 mål
Utvisninger: ØIF Arendal 2x2min, HC Vise 2x2min

Runar møtte Pölva Serviti fra Estland i sin tredje runde i European Cup. Runar på hjemmebane briljerte og fikk en storseier mot det estiske laget.

Serviti satte kampens første mål, men Runar kom like bak og utlignet, før de tok over ledelsen. Siden de første minuttene i kampen, ledet Runar hele veien. Etter halvspilt omgang ledet det norske laget med tre mål, men fortsatte å øke ledelsen utover i omgangen. På det meste ledet de 11-6, men Serviti tok igjen ett mål av ledelsen før omgangens slutt. Det stod 18-14 til pause.

I andre omgang scoret Runar ti mål på under ti minutter, samtidig som de holdt den estiske laget nede på kun to mål. Med den gode starten de fikk på omgangen, var det bare å fortsette det gode spillet som gjaldt for det norske laget. Det endte med storseier 41-30 for Runar, som nå ligger godt an før returoppgjøret i tredje runde.

Returoppgjøret spilles lørdag 10. desember klokken 16:00, da på Serviti sin hjemmebane i Pölva, Estland.

Runar – Pölva Serviti 41-30 (18-14)