Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20200915.-Barn-trener-håndball-i-Linderudhallen.-Foto-Ørn-E.jpg
Foto: Ørn E. Borgen / NTB

- Ingen skal stå utenfor på grunn av økonomi

Økonomi skal aldri være en hindring for deg som vil spille håndball, sier håndballpresident Kåre Geir Lio.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Presidentskapet i Norges Håndballforbund og styrelederne for de seks regionene var sist uke samlet til møte. Temaet var økonomi og spillerdeltakelse, og konklusjonen på møtet var samstemt og tydelig:

Ingen skal stå utenfor håndballen på grunn av økonomi.

- Dette er godt innarbeidet som rettesnor i norsk håndball. For meg som president var det imidlertid viktig å samle de styrende organer til en overordnet prat om dette temaet nå, slik verden ser ut rundt oss, sier håndballpresident Kåre Geir Lio.

- Vi lever i krevende tider, og det merkes på lommeboka for mange av oss. Men: Trang privatøkonomi skal aldri være en grunn til å la være å spille håndball. Hvis man har slike utfordringer skal forbundet, regionene og klubbene finne løsninger for deg. Det budskapet står en samlet forbundsledelse bak, sier Lio.

- Og jeg vet at svært mange av klubbene landet over jobber etter denne tankegangen også. Det gleder meg. Norges Håndballforbunds visjon er håndball for alle. Har du en nabo eller venn som vil være med, men som er usikker på om det lar seg gjøre: Ta vedkommende med deg inn i klubben, sier håndballpresidenten, og avslutter:

- Hvis du har spørsmål om muligheten for støtte, kontakt klubben. Hvis du er klubbleder og trenger råd, kontakt din region i Norges Håndballforbund. Vi finner en løsning, det kan jeg love.

Les også:
Mulig å søke om økonomisk støtte for de yngste lisenstakerne