Tobias Grøndahl styrer spillet til Elverum
Tobias Grøndahl og Elverum spilte en god kamp, men klarte aldri å ta igjen hjemmelaget.

Nytt Elverum-tap i Champions League

Elverum hang lenge med i kampen mot Kielce, men måtte til slutt se seg slått 37-33.

Elverum har hatt en tøff start på årets Champions League, med fem tap og en seier før kampen mot Lomza Industria Kielce torsdag kveld. Motstanderlaget Kielce stod med motsatt statistikk, altså fem seire og ett tap. Til tross for at kampen var mellom andre og siste plass i gruppe B, gav Elverum Kielce kamp helt til døra.

Det var lenge jevnt i Kielce, før hjemmelaget satte tre kontringer på rad bak Elverum-målvakt Emil Kheri Imsgaard. Elverum stod godt imot i etablert forsvar, men slet da de ble straffet på sine feil framover av et hurtig Kielce-lag. Det polske laget var dermed foran 10-6 etter kvarteret spilt.

Elverum kom til gode sjanser fremover, men slet med å tette igjen i forsvar. Kassem Awad grep sjansen han fikk på linjen for Elverum, og satte tre mål på rad for de svartkledde. Kielce ledet an, men klarte ikke å riste Elverum helt av seg før pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 21-17 i Kielces favør, etter en målrik første omgang.

Kielces linjespiller Artsem Karalek hadde storspilt i første omgang, og fortsatte også etter pause. Hjemmelaget klarte å dra litt fra ti minutter etter pause, men Elverum reduserte gapet fra seks til tre mål et lite kvarter før slutt. Stillingen var da 29-26.

Ti minutter før slutt kunne Elverum komme kun to mål bak, men klarte ikke å sette ballen i mål. Dermed kulle Kielce øke ytterliggere. Patrick Helland Anderson satte to på rad før slutt, men det holdt ikke helt inn for et hardkjempende Elverum-lag. Elverum måtte til slutt se seg slått 37-33 i en kamp hvor Elverums unggutter virkelig fikk vist seg fram.

Elverum er dermed fortsatt på siste plass i gruppe B, men det er mange kamper igjen i gruppespillet. Elverums spiller også sin neste Champions League kamp mot Kielce, men denne gangen i Terningen arena i Elverum. Kampen spilles 30. november klokken 18:45.