Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ØIF-Arendal_Olaf-Richter-Hofstad_640x360web_foto_ØIF_May-Elin-Aunli.jpg
Olaf Richter Hoffstad storspilte for ØIF Arendal, og scorte totalt 15 mål i de to kampene mot HC Robe Zubri. Bildet er fra en tidligere kamp.
Foto: ØIF Arendal/May Elin Aunli

Ny storseier for ØIF Arendal i Europa

ØIF Arendal vant sammenlagt 70-46 mot Robe Zubri, og er videre til tredje runde i European Cup.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

ØIF Arendal er i Tsjekkia for å spille andre kvalifiseringsrunde i European Cup for herrer. Etter storseier 34-20 forrige helg var det lørdag kveld klart for returkampen mot HC Robe Zubri.

Det tok drøyt tre minutter før det første målet kom, signert Frederik Børm og ØIF Arendal. Når målkontoen først ble åpna i første omgang, var det flere ØIF-spillere som ønsket å melde seg på målscorerlista. ØIF hadde god kontroll de første minuttene, og ledet 8-3 etter 12 spilte minutter.

ØIF-målvakt Kristjan Jurisic stod godt bakover for ØIF, og hadde en redningsprosent på hele 54% etter 20 spilte minutter. Olaf Richter Hoffstad stod også fram for de rødkledde i andre enden av banen. Godt forsvar bakover og et fartsfylt angrepsspill gjorde at bortelaget kunne gå til pause på stillingen 19-12.

ØIF startet best også i andre omgang og fortsatte storspillet. Robe Zubric fikk dog mer til å stemme etter pause, og fikk satt flere baller forbi ØIFs forsvar. Laget fra Arendal tok dermed en time-out 8 minutter inn i andre omgang. Etter halvspilt andre omgang var ØIF fortsatt i ledelsen på stillingen 27-20 etter storspill fra Mathias Rhode Larson.

Larson var virkelig ustoppelig i andre omgang, og hadde scoret fem på rad for bortelaget. De rødkledde hadde full kontroll på Tsjekkerne, og dro i land nok en storseier 36-26. ØIF Arendal er dermed klare for tredje runde i European Cup!

KAMPFAKTA
HC Robe Zubri - ØIF Arendal 26-36 (12-19) (sammenlagt 46-70)
Robe Arena, Zubri, Tsjekkia
Toppscorer ØIF:
Olaf Richter Hoffstad - 10 mål
Toppscorer Robe Zubri:
Pavel Bajer - 9 mål
Utvisninger: 
ØIF 5x2min, Robe Zubri 2x2min

Se fullstendig kamprapport her

Les mer om norske lag i E-cup her