Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022-MyGAme-illustrasjon.jpg

MyGame: Slik får man favorittklubb-støtte

Det nærmer seg første utbetaling av klubbstøtte fra Norges Håndballforbund (NHF) og MyGame.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubbstøtten utgjør 20 prosent av MyGames abonnementsinntekter, og deles ut til abonnentenes registrerte favorittklubber. Vi minner om at samtlige klubber kan bli registrert som favorittklubb, uavhengig om det er installert MyGame-kamera i deres hjemmearena eller ikke.

Første utbetaling av klubbstøtte som er opptjent tom. 30. september skjer i desember 2022. Deretter vil utbetalingene gjøres kvartalsvis. NB. Utbetaling skjer ved opptjent klubbstøtte over 500 kr. Ved lavere opptjent beløp vil det overføres til neste kvartals utbetaling.

Utbetalingen av klubbstøtten gjøres igjennom Buypass. Grunnet regler om hvitvasking må alle mottakere av klubbstøtte opprette en brukeravtale med Buypass om mottak og utbetaling av penger. Dersom klubben ikke ønsker å opprette avtale med Buypass vil klubbstøtten tilfalle NHF, som i tilfelle vil bruke det aktuelle beløpet på grasrotarbeid gjennom bredde- og utviklingstiltak. Det er kostnadsfritt for klubbene både å opprette og å ha en brukeravtale med Buypass.

Brukeravtale med Buypass opprettes slik:

1. Brukeravtale opprettes via denne lenken: https://www.buypass.no/mrc/. Logg inn med Idrettens ID og fyll ut informasjonen som blir forespurt. Klubbens organisasjonsnummer må fylles inn, og informasjonen fra brønnøysundregisteret vil bli innhentet, deretter må kontaktinfo bekreftes for at avtalen kan bli opprettet.

2. Etter opprettet avtale kan man gå inn på https://www.buypass.no/bpayadmin/ for å se kontoer, opprette nye avtaler, se transaksjoner osv.

3. For å motta penger må selve avtalen signeres av en med signeringsmyndighet for klubben. Buypass sender ut signeringslenke per e-post etter opprettet avtale. Signering gjøres med Bank ID.

4. Etter signering vil Buypass kontrollere avtalen. Når avtalen er kontrollert og godkjent av Buypass vil man kunne få utbetalt pengene som er mottatt på kontoen.

NB. Om klubben er bruker av Klubbadmin hos NIF kan de gå igjennom klubbadmin for å undersøke om de allerede har brukeravtale. Om klubben går via Klubbadmin vil deler av skjema i linken ovenfor være ferdig utfylt, men resterende steg må fortsatt fullføres.

Vi ber alle klubber som ønsker å motta klubbstøtte om å opprette brukeravtale med Buypass i god tid før 1. desember 2022.

Spørsmål om klubbstøtteordningen kan rettes til Andreas Fjeldstad Olsen i MyGame: andreas.f.olsen@mygame.no

Med sportslig hilsen
Norges Håndballforbund og MyGame