Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20190926-LKS-Braseth,-Sundet_640x360web_Foto-Vidar-Ruud-NTB-scanpix.jpg
Foto: Vidar Ruud, NTB

Lærerik EM-åpning for dommerparet

Eskil Braseth og Leif André Sundet har fått bryne seg på to jevne og spennende oppgjør i gruppespillet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordmennenes første oppdrag var kampen mellom Nederland og Romania i gruppe C, som endte med en knepen seier til Nederland 29-28.

Deretter ledet dommerparet den avgjørende kampen mellom Tyskland og Spania, der begge lag til slutt tok seg videre til hovedrunden og Polen måtte reise hjem. 

- EM har til nå vært både spennende og lærerikt. Vi har fått gode og tette oppgjør som det er morsomt å lede og få være en del av! Vi har hatt mange interessante diskusjoner med andre dommerpar og observatører som bidrar til læring for alle, sier Braseth og Sundet.

Det norske dommerparet deltar i sitt første seniormesterskap denne måneden. Duoen melder at de har fått fine tilbakemeldinger fra lagene.

- Selv er vi greit fornøyde med egen innsats, men vi er klare for å vise at vi har mer å gå på. 

Det håper de å få mulighet til i hovedrunden. 

- Etter å ha vært en tur i Podgorica er vi nå tilbake i Skopje for hovedrunden. Hva som skjer videre, er det vanskelig å spå. Det er mange gode dommerpar her, så vi tar ingen ting for gitt. Hvilke kamper og antall kamper EHF tildeler oss får vi uansett ikke gjort så mye med. Det vi kan gjøre er å dømme så godt vi kan, og det er der fokuset vårt ligger, men vi håper selvfølgelig at vi ikke er helt ferdige enda.

Les mer EM her