Emil Kheri Imsgard stod en god kamp for Elverum. Her fra en tidligere kamp.

Nytt tap for Elverum i Champions League

Elverum står fortsatt uten seier i mesterligaen etter tap 23-30 mot ungarske Pick Szeged.

Onsdag kveld var det klart for Elverum sitt femte oppgjør i årets Champions League. Denne gangen mot ungarske Pick Szeged på deres bane. Både Elverum og Szeged hadde før kampen null poeng i gruppespillet.

Szeged startet godt og kom foran 3-0, før Elverum scoret sitt første mål. Elverum nærmet seg da de reduserte ledelsen til 3-4, men det tok ikke lange tiden før Szeged igjen økte til en tomålsledelse.

Ti minutter ut i omgangen lå Elverum fortsatt to mål bak, men herfra ble rommet større. Szeged økte først til en tremålsledelse, men kom igjen til en sjanse og økte til 9-5. De beholdt firemålsledelse frem til det var rett over ti minutter igjen, da Szeged økte til 12-7.

Børge Lund tok så en timeout, men ut fra timeouten økte Szeged igjen ledelsen. I undertall havnet Elverum syv mål bak, da Szegeds målvakt, Mirko Alilovic, scoret i det åpne målet og sendte hjemmelaget foran 14-7. Elverum reduserte ledelsen med ett mål, men like før pause slet de med å komme til flere sjanser. Det stod 16-10 da lagene gikk i garderoben.

I andre omgang fortsatte hjemmelaget å øke ledelsen. Etter fem minutter kom Szeged foran med åtte mål, deretter ni. Like før de hadde spilt ti minutter i andre omgang økte de ledelsen igjen, til 22-12.

Szeged fikk to utvisninger rett etter hverandre bare minutter senere. Elverum fikk ikke utnyttet det første angrepet i overtallsperioden, da Alilovic stilte opp med dobbeltredning. I forsvar stoppet det norske laget Szeged fra å øke ledelsen, og i det andre angrepet i perioden satte Kasper Lien Elverums 15. mål, som reduserte rommet til åtte mål.

Elverum reduserer igjen Szegeds ledelse til syv mål, men der stoppet det. Hjemmelaget beholdt symålsledelsen frem til det bare var fire minutter igjen, hvor de økte til 28-20. Det var lite Elverum kunne gjøre for å hente inn ledelsen, men de reduserte igjen med ett før tiden rant ut. Kampen endte med tap 30-23.

Elverum står foreløpig uten poeng i Champions League, og ligger nå på en 8. plass i gruppe B. Deres neste kamp i mesterligaen blir onsdag 2. november klokken 18:45, mot slovenske RK Celje.