Rekruttlandslaget i håndball.
Simen Schønningsen.

Rekruttgutta tapte andre kamp mot Sverige

Rekruttgutta (LMR) spilte jevnt med Sverige før pause, men etter pause fikk svenskene en ledelse de aldri slapp.

Etter seier fredag hvilte Norge Tom Kåre Nikolaisen og Thomas Boilesen i det andre oppgjøret under samlingen i Sverige.

Det svenske rekruttlandslaget, eller ligalandslaget som de kaller det, tok ledelsen 2-0 før August Pedersen meldte norske gutta på, i kampen mot et litt yngre svensk lag.

Det sto 5-5 etter ti minutter. Simen Schønningsen og Magnus Fredriksen scoret deretter to mål hver frem mot halvspilt omgang, der Norge gikk opp i to måls ledelse, 10-8.

Avstanden holdt seg nesten til pause, men på slutten av omgangen utliknet Sverige til 17-17.

Hjemmelaget fortsatte å score mål etter pausen, og etter snaut sju minutter var de blå-gule fire mål foran.

Det ble kun fire norske mål det første kvarteret etter pause, og Sverige holdt sin firemålsledelse, som da lød på 25-21.

Etter noen norske bytter kom gjestene litt nærmere, reduserte 30-26 til 30-28, men jevnere ble det ikke og Sverige dro i land seieren 32-30.