Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220119-petter-overby.jpg
Petter Øverby i aksjon i EM i januar.

Håndballguttas kamp i Larvik er utsolgt

Petter Øverby og resten av gutta gleder seg til kamp i Larvik, og hallen er helt utsolgt!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når Håndballgutta inntar Jotron Arena torsdag, er det første gang med Jonas Wille som landslagssjef. Da møter Slovakia på den andre banehalvdelen i den første av seks kamper om å få plass i EM i Tyskland i 2024.

Petter Øverby synes det er veldig stas å være med laget igjen. Siden den gang har han byttet klubb til det tyske storlaget Kiel der han spiller sammen med Harald Reinkind og etterhvert Sander Sagosen når han er tilbake etter skaden.

Forrige samling var i mars, og da fikk Petter fri. Derfor var det etterlengtet å møtte gutta igjen mandag.

- Jeg gledet meg faktisk skikkelig før jeg skulle dra til Norge. Det er lenge siden sist, så jeg er veldig glad for å være her, og stemningen i gruppa er veldig god, sier han.

Om den nye sjefen på landslaget har han bare godord å si.

- Vi kjenner alle Jonas som person etter å ha hatt litt med ham å gjøre, men det blir spennende å se ham som den nye sjefen. Foreløpig har vi ikke hatt så mye tid eller treninger sammen, så alt kommer sikkerte ikke til å funke helt fra start. Men vi gleder oss stort til kampen og en fullsatt hall i Larvik, avslutter Kielspilleren.

Søndag møter Håndballgutta Finland i den andre kvalifiseringskampen til EM. I mars og april 2023 spilles de fire siste kampene.

Les mer om Håndballgutta.