Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022-jonas-wille-og-claus-dalgaard-hansen-foto-erik-langerud.jpg
Landslagssjef Jonas Wille (t.v) og talentsjef Claus Dalgaard Hansen

Ungdomstrener? Bli med i Stavanger eller Oslo

Ungdomshåndballtrenerseminaret kommer til Stavanger og Oslo. Her kan du melde deg på!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I månedsskiftet ble det holdt ungdomstrenerseminar i Sandefjord, og det ble en stor suksess. Nå skal det gjentas for nye deltakere.

Med talentsjef Claus Dalgaard Hansen, landslagssjef Jonas Wille og målvaktlegenden Lene Rantala i spissen, inviterer Norges Håndballforbund, Region Sør Vest og Region Øst i samarbeid med Norsk Tipping til ungdomshåndballtrenerseminar henholdsvis 18. og 19. november i Stavanger og 9. og 10. desember i Oslo.

En flott liste med foredragsholdere gleder seg til å bidra til hvordan du som trener kan få råd, hjelp og kanskje økt kunnskap om trenerrollen i de krevende ungdomsårene.

Den nye talentsjefen, Claus Dalgaard Hansen, kommer sammen med landslagssjef Jonas Wille. Claus skal snakke om seleksjon og talentbegrepet i ungdomshåndballen og vise hva de i landslagsmiljøene tenker rundt duellspill i praksis.

OL-mester, VM-vinner og EM-vinner Lene Rantala gir tips om trening av målvakter. Idrettspsykolog Frank Abrahamsen er på plass og utfordrer oss på om vi kan se alle i treningshverdagen, og hvor viktig det er. Fysisk trener i Kristiansand, Emil Martinovic, kommer for å lære bort fysisk trening du kan gjøre med ungdommene i hallen. Vi skal se på hvordan man kan trene ballorientert forsvarsspill og til sist vil både Antidoping Norge og Sunn Idrett snakke om de viktige ungdomsårene.

Du kan melde deg på seminaret og se programmet til Stavanger her.
(Påmeldingsfrist søndag 13. november)

Vil du være med i Oslo, melder du deg på her.
(Påmeldingsfrist torsdag 1. desember)

Påmeldingen til seminaret er bindende.

For ytterligere spørsmål? Ta kontakt med utdanningsansvarlig i NHF, Jan-Ivar Lorentzen.