Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LK04 lagbilde 2022. Bak f.v Vedrana Terzic, Lene Rantala, Eirik Haugdal, Mia Högdahl, Kristine Lunde-Borgersen, Michael O'Sullivan, Guro Horten, Ingvill Helland Andersen, Tom Morten Svendsen. Midten f.v. Linnea Kyrkjeeide, Edle Hønningstad, Emma Helland-Døvle, Constance Hedenstad, Nora Rosenberg, Eline Solbakken, Leah Nordnes, Andrea Moe, Maria Grasdal, Ingeborg Monné, Mia Kvarme. Foran f.v. Marie Mjøs, Nicoline Jullumstrø, Stine Bore, Dina Frisendal, Ida Walin, Anna Malesevic, Selin Kamburce, Karoline Sether, Mathea Enger.
Foto: Svein André Svendsen

Både seier og tap for Juniorjentene

Juniorjentene er tilbake i Norge etter to treningskamper og en vel gjennomført samling i Ungarn.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Juniorjentene (LK04) har denne uken vært på samling i Siófok i Ungarn. Trenere Kristine Lunde-Borgersen og Eirik Haugdal var fornøyde og hadde dette å si om samlingen til handball.no.

- Det har vært seks fine samlingsdager i Ungarn for juniorjentene. Også denne gangen var vi spente i forkant, da mange av spillerne var ukjente for hverandre. Vi ønsket at flere skulle få påvirkning på samling, for å motivere flere til videre godt arbeid i klubbhverdagen.

I løpet av samlingen spilte Juniorjentene treningskamper mot hjemmenasjonen Ungarn. To kamper mot et godt Ungarsk lag resulterte i én seier og ett tap. Den første kampen ble spilt torsdag og endte med ettmålsseier til de norske jentene. Trenerne hadde dette å si om kampen:

- Det var tett mellom lagene hele veien, og vi vekslet på hvem som hadde ledelsen. Vi jobbet meget godt med kampmålene vi satte oss i forkant. Vi hadde godt fokus på bestemte angrepsoppstartere, roller og ansvar i eget forsvar, samt samarbeid med linjespiller. Det var mange som meldte seg på og fikk gode erfaringer. Det endte med seier 29-28.

Lørdag spilte Juniorjentene den andre treningskampen mot Ungarn, som ble vesentlig tøffere enn den første. Kampen endte 38-20 til Ungarn, og trenerne oppsummerte den slik:

- I den andre kampen startet vi godt med arbeidsmålene våre, men manglet kvaliteten i de helt siste aksjonene. Vi spilte utgruppert forsvar, som er uvant for de aller fleste av jentene, og det skapte ekstra usikkerhet. Det ble en kamp der vi hele tiden var på etterskudd, og det ungarske laget viste hvilke kvaliteter de besitter. Resultatet var brutalt, men vi tar med oss mye læring fra kampen.

 

Les mer om LK04 her.

Se uttaket til samlingen her.