Tobias Grøndahl styrer spillet til Elverum
Tobias Grøndahl og resten av Elverum møtte tøff motstand i Nantes.

Tredje strake tap i Campions League

Elverum måtte nok en gang se seg slått i Champions League. Denne gangen med elleve mål for Nantes.

Elverum åpnet bra i Nantes og spilte jevnt med hjemmelaget i kampens første minutter. Etter få minutter kom Elverum foran 3-2, men da giret Nantes opp ett hakk. Nantes utlignet etter kort tid, og unne derfra øke ledelsen.

Ti minutter ut i første omgang kom Nantes foran med to, og Elverum lå under 4-6. Det norske laget fikk en utvisning, men de resterende fem i forsvar kjempet godt for å stoppe Nantes. I undertallsperioden traff det også i angrep og Elverum utlignet til 6-6.

Like etter kom Elverum i overtall, og brukte muligheten godt. Like før halvspilt omgang gikk Elverum opp i ledelsen 7-6. Det svingte i kampen, for bare tre minutter senere kom Nantes foran 10-9. Med bare ti minutter igjen av omgangen hadde hjemmelaget økt til en tremålsledelse.

Elverum kom igjen i undertall etter de ble dømt for feil bytte, hvor Nantes økte ledelsen igjen til 13-9. Hjemmelaget fortsatte å øke ledelsen og kom syv mål foran Elverum. Mot slutten av omgangen kjempet Elverum og hentet inn to mål av ledelsen, men Nantes fikk inn ett siste mål før omgangen var over. Det stod 20-14 til pause.

I andre omgang kom Nantes godt ut fra start og kom foran 24-16 etter bare tre minutter. Elverum reduserte med ett, men hjemmelaget kom seg igjen foran med åtte mål.

Elverum reduserte hjemmelagets ledelse til seks mål, og lagene spilte uavgjort i omgangens første ti minutter. Etter de første ti minuttene slet det norske laget med å komme til gode målsjanser og hadde noen tekniske feil, som ga Nantes muligheten til å kontre. Etter halvspilt omgang hadde Nantes økt ledelsen til en tomålsledelse på 33-23.

Det ble vanskelig for Elverum å komme nærmere Nantes, da de fortsatte å komme seg forbi Elverums forsvar. Det norske laget kom seg ni mål bak med under fire minutter igjen av kampen, men Nantes økte igjen til ti.

Bare sekunder før slutt snek Nantes inn et siste mål, som ga sluttresultatet 41-30. Elverum har med det tre strake tap i Champions League gruppespillet.

Elverum møter Barcelona i Håkons Hall i deres neste oppgjør i mesterligaen. Kampen spilles torsdag 6. oktober klokken 18:45.