Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

EM 2022 i Ungarn og Slovakia
Håndballgutta skal tilbake til Trondheim i januar.
Foto: Annika Byrde / NTB

Kjøp billetter til Gjensidige Cup nå!

I januar vender Håndballgutta tilbake til Trondheim Spektrum. Billettsalget til Gjensidige Cup er nå åpnet.

Grunnlaget for det som endte med EM-bronse i 2020, ble lagt gjennom tre strålende kamper i innledende gruppespill i Trondheim Spektrum. Starten på EHF EURO 2020 ble en folkefest av de sjeldne, foran nær 9000 mennesker i A-hallen i praktanlegget ved Nidelvens bredd.

I fjor var Håndballgutta tilbake i Trondheim Spektrum. Gjensidige Cup i november 2021 ble spilt i D-hallen, som tar rundt en tredel av A-hallen. Gjensidige Cup 2023, som spilles 5.-8. januar, blir med andre ord det første gjensynet med EM-banen fra 2020.

Nå er billettene til januarturneringen lagt ut for ordinært salg, og du kan gjøre ditt kjøp via Eventims nettsider. Se prisoversikt nederst i artikkelen.

- EHF EURO 2020 var en fest for hele Håndball-Norge, og landslagsgutta snakker om den opplevelsen ennå. Nå gleder jeg meg til å få oppleve Trondheim Spektrums A-hall i all sin prakt, sier landslagssjef Jonas Wille.

Under firenasjonersturneringen i Trondheim skal Norge møte Portugal (5. januar), Brasil (7. januar) og USA (8. januar). Deretter går ferden til Polen, hvor laget påfølgende helg går løs på sesongens store mål: VM i Polen og Sverige.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Jonas Wille presentert som ny landslagssjef for Håndballgutta
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

GLEDER SEG: Landslagssjef Jonas Wille. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

- Gjensidige Cup blir som vanlig en viktig turnering for oss. Vi trenger de muligheter vi kan få til å trene på de prinsipper og kombinasjoner vi ønsker skal sitte til VM i Polen og Sverige, og ingenting er bedre enn at vi får ha generalprøven foran et entusiastisk hjemmepublikum, sier Wille.

Gjennom NHFs Region Nord har det allerede vært åpent for salg av klubbilletter. Interessen har vært formidabel: Over 3300 billetter er solgt totalt for de tre dagene. Tilbudet vil være tilgjengelig for klubber frem til 1. oktober. Mer informasjon om klubbilletter her.

Les mer om Gjensidige Cup 2023
Les mer om Håndballgutta

Ordinære priser:

Dagsbillett:
Kat 1: 495,-
Kat 2: 400,-
Kat 3: 315,-

3-dagersbilletter:
Kat 1: 1250,-
Kat 2: 1050,-
Kat 3: 900,-

Kampoppsett:

Torsdag 5. januar
Brasil-USA kl. 16.45
Norge-Portugal kl. 19.15

Lørdag 7. januar
USA-Portugal kl. 14.15
Norge-Brasil kl. 16.45

Søndag 8.1
Portugal-Brasil kl. 14.15
Norge-USA kl. 16.45

TV 2 har visningsrettighetene til Gjensidige Cup.