Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022 IL Havdur.jpeg
Foto: Havdur Håndball

Havdur samlet inn 15.000 kr til Ukraina

Mange klubber og idrettslag har funnet en måte å støtte Ukraina på den siste tiden. Havdur Håndball er én av dem.

I slutten av april arrangerte Havdur Håndball en håndballturnering der overskuddet på 15 000 kroner gikk til Redd Barnas arbeid i Ukraina. Klubber i nærområdet ble invitert, og hele 15 klubber med lag i årsklassene 2008 til 2016 deltok på arrangementet.

- Etter flere år med restriksjoner og til tider nedstengning av sporten, kan vi nok en gang glede oss over hva idretten betyr for veldig mange. Vi er heldige, og vi bryr oss. Vi bryr oss om å kunne hjelpe, og om å sende en god pasning til Ukraina som skal mot mål! Redd Barna spiller på lag, og vi med.

Det var bakgrunnen for hvorfor Havdur ønsket å donere penger til Redd Barna. Responsen fra spillere og foreldre var veldig positiv.

- Vi fikk positive tilbakemeldinger fra spillere og lag som satte pris på å få være en del av turneringen. Vi opplevde god støtte fra publikum som syntes det var gøy å få treffes i hallen under full aktivitet igjen. Foreldre bidro med kjempeinnsats på dugnad, og flere fra næringslivet bidro med premier til loddsalget, forteller leder for håndballgruppa i IL Havdur, Ann-Evy Helleberg.

Arrangementet foregikk i Dysjalandshallen fra fredag til søndag med lange dager fulle av håndballglede og mestring. Søndag ble det hele avsluttet med pokalutdeling til alle spillere. I tillegg var det flere andre aktiviteter i løpet av helgen, og Havdur oppsummerer det hele slik på sin hjemmeside

Det var salg fra kiosk med både slush, kaker og pizza med mer. I tillegg en stasjon hvor en kan kaste ball på bokser for å vinne sjokoladeplater. Lynlodd var så populært at alle lodd ble solgt ut lørdag ettermiddag. Vi fikk utrolig fine premier fra Babyshop, Klingsheim, Extra Tjelta, Stangeland, Westcon, D.Danielsen, Intersport M44, Sola HK, Bring, Havdur og med flere som har bidratt til et populært salg.