Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20201205_LKS_Camilla-Herrem_GER-NOR_Foto-Peter-Arvidson-Bildbyrån_640x360web.jpg
Foto: Peter Arvidson/Bildbyrån

Camilla Herrem venter barn

Det er familieforøkelse i vente for Håndballjentenes kantspiller Camilla Herrem. Terminen er i mars.

Familien på tre – som inkluderer henne selv, ektemannen Steffen Stegavik og sønnen Theo – ser med begeistring frem til de blir fire.

- Vi gleder oss så utrolig mye til den lille kommer i mars, hele familien er i ekstase. Dette er noe vi virkelig ser frem mot, og vi er utrolig lykkelige, sier Camilla Herrem.

EHF EURO 2022 for kvinner, som skal arrangeres i Slovenia, Montenegro og Nord-Makedonia i november, vil dermed gå uten Solas venstrekant. Men noe landslagspunktum er det ikke.

- Mine ambisjoner når det kommer til landslaget er selvfølgelig å få med meg VM på hjemmebane i 2023, og OL i 2024. Før det gleder jeg meg stort til å se jentene i Intersport Cup her i Stavanger, og heie på dem under EM, sier Herrem.

Landslagets spillere og støtteapparat gleder seg stort over familieforøkelsen.

- Dette er veldig hyggelige nyheter for Camilla og familien, og vi sender våre varmeste gratulasjoner og lykkeønskninger, sier landslagssjef for Håndballjentene, Thorir Hergeirsson.

- For laget og oss betyr det samtidig at vi må unnvære en kantspiller i ypperste verdensklasse i EM og under våre øvrige samlinger de neste månedene. Det er en del av gamet. Vi mister noen kvaliteter, men vi får også noe nytt, gjennom unge, sultne kantspillere som kan vokse inn i og gjennom mesterskapet i november, sier Hergeirsson.