Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 VM_Logo_Horizontal_Positive_RGB_640_360.jpg

VM 2023: Logo og slagord er klart

VM for kvinner i 2023 skal arrangeres i Danmark, Norge og Sverige. Nå er logo og slagord klart.

Det er 15 måneder til verdens beste håndballspillere skal glede hele verden i skandinaviske arenaer, og nå kan turneringens profil presenteres.

Den nye VM-logoen, som i likhet med resten av profilarbeidet er utviklet av det danske byrået Urgent.Agency, tar opp i seg de skandinaviske flaggenes farger. Mesterskapets motto er «Aim to excite» - en gjenspeiling av at de tre nasjonene ønsker å skape begeistring.

- Det er med stor begeistring og stolthet at vi lanserer logoen og mottoet for IHF VM 2023 for kvinner. Sammen med Sverige og Danmark har vi ventet på denne milepælen, og med den fargerike logoen skinnende mot oss, oppleves det som om mesterskapet er rett rundt hjørnet, sier leder for Den norske organisasjonskomiteen, Kia Haftorn Otnes.

- All håndball springer ut fra begeistring, og begeistring er det som får det til å leve videre. Du finner begeistring i ryggmargen hos alle store spillere, i hjertet på alle unge nybegynnere og i ansiktet til hver tilskuer, sier president i Det danske håndballforbundet, Morten Stig Christensen.

32 lag skal delta i VM for kvinner i 2023. I Norge skal det etter planen avvikles kamper i både innledende runder, hovedrunden og i kvartfinalespillet. Finalehelga foregår i Danmark.

Presentasjonen av logoen og mottoet markerer det offisielle startsignalet for det skandinaviske prosjektet med å være vertskap for VM 2023.

- Vi gleder oss til å vise frem vår gjestfrihet. Sammen med supporterne skal vi skape en ekstraordinær atmosfære for spillerne, og vi skal gi alle minner for livet, sier Stefan Lövgren, president i den svenske organisasjonskomiteen.

- Logoet og slagordet til IHF VM for kvinner 2023 fanger håndballsporten på perfekt vis: En rask og dynamisk idrett full av lidenskap og følelser, sier presidenten i Det internasjonale håndballforbundet, Hassan Moustafa, som konkluderer:

- Kvinnehåndballen kommer til å skinne i skandinaviske haller.