Det ble mye jubel på Kolstads benk lørdag kveld.

Sesongstart med et smell i Trondheim

Lørdag startet sesongen for alvor, og ikke med hvilken som helst kamp. European League er i gang!

Første kamp i første kvalifiseringsrunde til European League mellom Kolstad og Drammen ble spilt i Kolstad Arena.

Kampen startet svært jevnt, og gjennom hele første omgang fulgte lagene hverandre. Til pause var hjemmelaget et knapt mål foran, på stillingen 15-14.

Fra start i andre omgang, var Kolstad overlegne. Seks scoringer fra hjemmelaget, og ni minutter tok det før gjestene fra Drammen scoret sitt første mål etter pause.

Dette forspranget ble vanskelig å spise opp igjen, selv med flere iherdige forsøk.

På stillingen 27-26 til Kolstad, og med 44 sekunder igjen å spille, tok hjemmelaget time out. Den kom det lite ut av, utover en scoring på 7-meter av Kolstads nysignering Sigvaldi Gudjonsson.

Kampen endte 28-26, og dermed tok Kolstad første stikk. Returoppgjøret spilles i Drammenshallen søndag 4. september klokka 2000.