Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220826 Berge Kjelling Kolstad Arena.jpg
Foto: NHF (fotomontasje)

Norsk duell i EHF European League

Sesongen innledes med en godbit lørdag, når Kolstad og Drammen møtes til E-cup-kvalifisering.

Lørdag kl. 18.00 tar Kolstad imot Drammen på hjemmebane i Trondheim, i den første av to kvalifiseringskamper. Vinneren sammenlagt holder liv i håpet om en plass i EHF European League.

Men hvem trekker det lengste strået og tar seg videre i kvalifiseringen?

– Vi er godt samspilt og en gjeng som har stått sammen siden i fjor. Vi er kanskje litt tynne og få, men de som er med er gode. Kommer vi videre til EHF European League så må vi holde hodet over vann, for her er det mange gode lag. Det kommer til å bli tøft, men vi håper at vi klarer å kvalifisere oss, sier trener for Drammen, Kristian Kjelling.

– Vi skal gjøre et godt forsøk på å slå Drammen i kvalifiseringen. Fordi på vårt beste er vi gode nok og konkurransedyktige mot alle lag. Vi er for ustabile, men klarer vi å være stabile i 60 minutter så har vi en god mulighet, sier Kolstads hovedtrener Christian Berge.

– Målet? Det er å vinne så mange håndballkamper som mulig, i grunnen. Det er sånn når man holder på å bygge opp et håndballag. Å utfordre toppen, rett og slett. Vinner vi noen kamper så er vi med på å utfordre toppen. Så vi prøver å sette oss i posisjon til å være med hele veien inn, sier Christian Berge.

Første duell mellom Kolstad og Drammen spilles altså lørdag 27. august. Returen i Drammen er berammet til søndag 4. september kl. 20.00.

Lørdagens match ser du på handballtv.com!

Norske lag i E-cup
EHF European League