Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022-LM02-trener-Dag-Vidar-Jonassen-Foto-Kirsten-Birkeland.jpg
Foto: Kirsten Birkeland

Jonassen blir trener for Juniorgutta

Dag Vidar Jonassen (43) er ansatt som ny trener for Juniorgutta (LM02). Jonassen starter 1. september.

Dag Vidar Jonassen blir dermed den ene av to nye trenere for Juniorgutta.

- Han har bred erfaring som spillerutvikler, både i klubb, spillerutviklingsmiljø og som idrettslærer på Rælingen. Han har også erfaring som toppspiller i norsk eliteserie og som topptrener for Fjellhammers herrelag i 1. divisjon, sier landslagssjef Jonas Wille.

- Dag Vidar har kort sagt pakken vi er ute etter. Han er pedagogisk og strukturert, og han er god på å veilede og coache på både tekniske og taktiske detaljer. I tillegg har han ikke minst en lederstil som smitter trygghet og trivsel. Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke Fredrik Ruud og Vidar Gjesdal for flere år med flott innsats tilknyttet våre landslag, sier Jonas Wille.

- Jeg har jobbet med håndballspillere i ungdomsalder i mange år, og gleder meg veldig til å bidra med den kunnskapen og erfaringen jeg har fra spillerutvikling. Jeg har vært trener for herrelag på nest øverste nivå i Norge, og det var gøy, men jeg er nok enda mer opptatt av å utvikle unge spillere, sier Dag Vidar Jonassen, som gjennom både sin håndballbakgrunn og fra jobben i skolen har skaffet seg god innsikt i forskning og annen tilgjengelig informasjon rundt trening og utvikling av unge spillere.

- Nå gleder jeg meg veldig til å jobbe med Claus Dalgaard-Hansen (talentsjef i Norges Håndballforbund). Jeg har fulgt ham i mange år, og vært imponert av det han har fått til, sier Jonassen.

Norges Håndballforbund vil komme tilbake med utlysninger av andre trenerroller tilknyttet yngre landslag i løpet av kort tid.

Les mer om Juniorgutta