Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Elverum
Foto: Annika Byrde / NTB

Elverum starter sesongen mot Nærbø

Trippelmester Elverum åpner sesongen mot e-cupmester Nærbø. Det skjer lørdag kl. 18.15.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elverumstrener Børge Lund tror det blir en jevn sesong i REMA 1000-ligaen for menn.

-Jeg tror tabellen vil dele seg i to. Kolstad har sitt prosjekt gående, og Runar og Drammen har kontinuitet. Det har også ØIF Arendal som i tillegg har noen spennende signeringer. Det blir jevnere enn i fjor, kanskje helt til siste serierunde, er hans spådom før serieåpningen mot Nærbø.

Utskiftingen i Elverum har vært stor etter suksessen i fjor. Det tar Lund med knusende ro.

- Vi har en kultur og kontinuitet over lang tid. Vi vet at det tar tid på å få i gang nye spillere - særlig når det kommer nye bakspillere. Men vi har en bred tropp, fastslår han.

Målet er å kjempe om de tre titlene i Norge også kommende sesong.

- Det blir nok vanskeligere enn i fjor. Men vi stiller ikke til start for å forsvare noe. Tiden vil vise hvilket lag som evner å gjøre den beste jobben over tid, avslutter han.

Tobias Grøndahl gleder seg veldig til å komme i gang med kampene igjen og er klar på at Elverum er gode nok til å være helt i toppen i ligaen.

- Selv om flere nøkkelspillere er ute, har vi fått mange nye inn, blant annet landslagsspillere fra Serbia og Tsjekkia. Men i år blir det kanskje den tøffeste herreligaen noen gang, tenker han.

Og med ligaspill her hjemme, NM og gruppespill i Champions League, er det et krevende kampprogram som ligger foran ham og laget.

- Det har vi vært vant til tidligere, og vi har fått rutine på å trene godt ved siden av kampene, mener Grøndahl og legger til at Elverums tropp er bredere i år så det er nok spillere å rullere på.

At Kolstad satser stort synes han er spennende.

- Det blir veldig kult, og vi vil jo spille så mange kule kamper som mulig. Vi vet hva som kreves og hvor tøft det er, avslutter han.

Dette er kampene i REMA 1000-ligaen for menn i helgen:

03.09.22 18:15 Nærbø - Elverum (TV 2 Sport 2/Play)
04.09.22 18:00 Kristiansand Topphåndball - Haslum HK-
04.09.22 18:00 Sandnes - Runar Sandefjord

Alle kampene sendes på TV 2 Play.

Les mer om REMA 1000-ligaen