Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LM02 Trenerteam
U-trenerne Johnny Jensen og Jan Thomas Lauritzen måtte registrere at Tyskland ble for sterke mot Norge.
Foto: Per-Åge Eriksen

Tyskland ble for tøffe for de norske U-gutta

Etter seier over Island i første kamp i Nations Cup, kom U-gutta til kort mot vertsnasjonen Tyskland.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De norske gutta fikk en fin start og var opp i 5-3-ledelse etter syv minutter. Det ble servert både gode enkeltprestasjoner og fine frispillinger.

Den norske ledelsen holdt seg helt til halvspilt førsteomgang. Da utlignet tyskerne til 6-6, men Norge tok tilbake ledelsen og beholdt den til det gjensto drøyt ti minutter. Da begynte problemene mot et ultraoffensivt tysk forsvar. De norske spillerne ble låst ned gang på gang, og en rekke tekniske feil gjorde det ikke lettere. Inn mot pause gled Tyskland fra og kunne gå i garderoben med 14-12.

Lars Eirik Larsen fra Nærbø reduserte til 14-13 i starten av annen omgang, men det var eneste gang LM04-gutta var bare ett mål bak. Helt til 19-17 hadde likevel ungdomsgutta nærkontakt, men så begynte tyskerne å sige fra. Kvarteret før slutt sto det 24-20, men brente sjanser og litt for mange tekniske feil hindret en endring av kampbildet. Tyskerne kontrollerte avslutningen og vant 31-26.

Norge avslutter turneringen med kamp mot Nederland lørdag kl. 14.30

KAMPFAKTA
Nations Cup - LM 04
Tyskland - Norge 31-26 (14-12)
Hansehalle, Lübeck, Tyskland
Norges lag og målscorere: Lars Eirik Larsen (Nærbø) 3, Fredrik Urquizo Venemyr (Øyestad ) 1, Henrik Hestbek Nielsen (Kolstad) 2, Daniel Ryengen Ny (Fjellhammer) 1, Marius Olseth (Nærbø) 1, Lars Thomas Line (Nærbø) 2, Kasper Bjanes Iversen (Haslum) 2, Henrik Hartz Hagen (Ros), Emil Havsgård (Bækkelaget) 1, Torger Edland (Nærbø) 4, Ludvig Mohrsen Gallefoss (Skanderborg) 2, Patrick Helland Anderson (Follo) 1, Oscar Larsen Syvertsen (Runar ), Henrik Ibsen (Charlottenlund SK), Jesper Røisland (Hundvåg HK) 6 og Lasse Sunde Lid (Haslum).
Toppscorer Tyskland: Marvin Fremo 5.
Utvisninger: Tyskland 4x2 min - Norge 1x2.

Les mer om U-gutta her.