Victoria Barth Gottschalksen
Victoria Barth Gottschalksen spilte en godt kamp i kvartfinalen.

Tap i kvartfinalen for Beachjuniorjentene

Etter en god kamp tapte de norske Beachjuniorjentene 2-0 mot Ukraina i kvartfinalen i årets EM.

Lørdag formiddag spilte Beachjuniorjentene kvartfinale i årets EM i Praha, Tsjekkia. Ukraina var motstander, som endte som nummer to i sin pulje i gruppespillet.

Den første omgangen startet jevnt, og lagene fulgte hverandre de første minuttene. Etter halvspilt omgang ledet Ukraina 14-10. De beholdt ledelsen utover omgangen, og vant førsteomgang 23-19. Norsk toppscorer ble Victoria Barth Gottschalksen med 7 poeng.

Ukraina scorte andreomgangs første mål, men Norge utlignet rett etterpå ved Mathilde Aas Fjelddalen. Omgangen var jevnspilt, og etter 5 minutter ledet Ukraina 14-13. Etter 7 spilte minutter tok Beachjentene før første gang ledelsen med 19-18 etter flere gode redninger av Leah Isabell Langaard. Omgangen var nervepirrende i sluttminuttene, men Ukraina viste seg sterkest og vant 24-21, og dermed kampen 2-0. Toppscorer for de norske jentene var nok en gang Gottschalksen med 5 poeng.

Beachjuniorjentene skal nå kjempe om 5.plassen i mesterskapet. Neste motstander er Tyskland, og den kampen spilles søndag kl. 11:15.