Pocket Valley

Mikkel Kulvik Bremseth
Mikkel Kulvik Bremseth ble norsk toppscorer mot Romania med 18 poeng.

Seier til Beach-juniorgutta mot Romania

I den første kampen om 9. plassen i EM vant de norske guttene 2-0 mot Romania lørdag ettermiddag.

Beachgutta kom på tredjeplass i sin gruppe, men kvartfinaledrømmen røk som dårligste 3'er. Dermed måtte de norske guttene kjempe videre i EM om 9.plassen i mesterskapet.

Første plasseringskamp ble spilt lørdag ettermiddag, hvor Romania var motstander. Lagene fulgte hverandre fra start, og etter halvspilt omgang var stillingen 10-9 i favør Norge. Resten av omgangen spilte de norske guttene strålende i alle ledd, og tok en sterk 26-21 seier. Førsteomgangs toppscorer for Norge ble Mikkel Kulvik Bremseth med 14 poeng.

I den andre omgangen tok Beachgutta raskt ledelsen ved to kjappe mål fra Jakob Hanken Skulbru. Romania kom aldri a jour, og Norge ledet gjennom hele omgangen. De norske gutta vant 24-15, og vant dermed kampen 2-0. Norsk toppscorer ble Jakob Hanken Skulbru med 8 poeng.

Neste kamp om 9.plassen for Beachgutta spilles søndag. Motstander er Bulgaria og kampen spilles kl. 09:00.